minutka.si

Vse Novice

Chopard - Grand Prix de Monaco Historique Chronograph

Chopard.Monaco.3.jpg

Novost iz urarske hiše Chopard je čudovit, zelo športen, avtomatski kronograf, za katerega navdih so oblikovalci poiskali na avtomobilistični dirki Grand Prix de Monaco Historique.

                         

Prireditev bo potekala v žepni državici Monako od 10. do 11. maja letos, na njej pa bodo obiskovalci lahko občudovali stare tekmovalne bolide, kot so Bugatti, Ferrari, Lotus in Cooper. Ohišje Chopard - Grand Prix de Monaco Historique Chronograph, ki v premeru meri 44,5 mm, je z izjemo lunete in dna ure, ki sta jeklena, izdelano iz titana. Dno nosi graviran logotip dirke, črna luneta pa ima, kot se za kronograf spodobi, tahimetrsko skalo. Posebej zanimivi so tudi stranski gumbi kronografa. Ti namreč spominjajo na bate v cilindrih motorja.

Chopard.Monaco.1.jpg  

Številčnica je prvovrstno barvno usklajena in kljub kopici informacij izvrstno berljiva. Barvam, ki prevladujejo, rumeni, črni in odtenkom sive, je do popolnosti skladen tudi pas ure. Na voljo sta dva. Usnjen z rumenimi šivi in črn tekstilen NATO pas z rumenimi črtami. Uro poganja mehanski  avtomatski kronografski mehanizem z uradno certificiranim kronometrom, ki le še potrjuje kakovost in preciznost. Chopard bo Grand Prix de Monaco Historique Chronograph predstavil na Baselword 2014.

Chopard.Monaco.2.jpg

Vir: chopard.com

Grand Prix de Monaco Historique :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si