minutka.si

Tudor - Black Bay GMT

Tudor je na Baselworld 2018 presenetil z uro, ki bo gotovo zelo razveselila ljubitelje te znamke.

Tudor, otrok Rolexa, je po zgledu Pepsi Submarinerja, ki ima po svetu ogromno občudovalcev, na Baselwordu osupnil z novincem - Black Bay GMT ali po domače Pepsi Tudorjem. Poleg novega izgleda Pepsi Tudor prinaša v svojo družino še eno novost, to je funkcijo GMT, ki je pri velikem bratu Rolexu prav tako zelo zaželjena in priljubljena. Ostali oblikovni in sestavni elementi so poznani, torej 41 mm ohišje z aluminijasto luneto ter značilni 'snowflake' kazalci.

Očem skrit in pregovorno ne preveč lep mehanizem je seveda razvit in izdelan v lastni tovarni. A, kot pravijo pri Tudorjumehanizma Calibre MT5652 ne bomo gledali, pač pa nam bo kazal točen čas. Glede na izkušnje in certifikat COSC, ki ga nosi avtomatika, o tem seveda ni prav nobenega dvoma.

Tudor Black Bay GMT z ničemer posebej ne bode v oči. Hoče biti konzervativen in prav to cenijo in pričakujejo ljubitelji te znamke. Poleg videza, ki bo aktualen še dolgo po nakupu, je trg ur dobil Rolexovo kakovost ter in-house mehaniko za ceno, ki bo konkurenco pretresla do tal. Pričakovana cena je namreč za različico s kovinskim pasom 3.620 € in 3.330 € s pasom iz usnja oz. tekstila. Če vprašate mene, je zvezda Baselworld 2018 pravkar rojena !

Vir: tudorwatch.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si