minutka.si

Vse Novice

Hamilton - Jazzmaster Face2face

Hamilton.Jazzmaster.face2face.11.jpgPred začetkom veleurarskega dogodka Baselworld 2013 številni urarji hitijo s predstavitvami svojih novosti za leto 2013.

Ameriška znamka Hamilton, ki je od leta 2007 v lasti skupine Swatch, je tako predstavila zanimiv in inovativen koncept ure z dvojno številčnico, Jazzmaster Face2face. Kot je razvidno s slike, je na eni strani ure preprosta številčnica s tremi osnovnimi kazalci, na drugi pa nekoliko bolj razkošno zasnovana kronografska številčnica. Uro lahko torej, odvisno od želje ali potrebe, na roki nosimo obrnjeno na eno ali dugo stran.

Hamilton.Jazzmaster.face2face.33.jpg

Obe strani 'dvojne' ure sta pokriti s protirefleksnim safirnim steklom tako, da je poleg številčnice ene ure viden tudi avtomatski mehanizem druge ure in obratno. Pri nošenju Jazzmaster Face2face lahko pustimo domišljiji prosto pot, npr. nastavimo jo lahko na dva različna časovna pasova in obrnemo kadar je to potrebno.

Hamilton.Jazzmaster.face2face.77.jpg

Ovalno oblikovano ohišje ure meri v premeru 53 mm x 44 mm. Črn usnjen pas je skladno z barvno zasnovo številčnic obrobljen s turkizno modrimi šivi in opremljen z edinstveno zložljivo sponko.

Hamilton.Jazzmaster.face2face.55.jpg

Jazzmaster Face2face v sebi nosi dva avtomatska mehanizma, kronograf ETA 2094 in ETA 2671, ki prikazuje le ure, minute in sekunde. Hamilton bo izjemno zanimivo, elegantno in videzu zelo prijetno uro izdelal v omejeni seriji 888 kosov, njena cena  pa bo predvidoma 4.900 €.

Hamilton.Jazzmaster.face2face.66.jpg

Vir: watchalyzer.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si