minutka.si

Vse Novice

Maurice Lacroix - Pontos S Diver

ML.Pontos.S.Diver.jpgMaurice Lacroix bo na Baselworld 2013 predstavil, kot pravi, profesionalni potapljaški instrument - Pontos S Diver.

Ura z oblikovnimi značilnostmi, ki vzbujajo nostalgične občutke, tesni do 600 m. Preprosta črna ali bela številčnica z velikimi kazalci in izrazitimi kontrastnimi oznakami zagotavlja odlično berljivost v vseh pogojih in kar kliče po raziskovanju globin.

ML.Pontos.S.Diver.sside.jpg

43 mm ohišje je izdelano iz plemenitega jekla. Notranja vrtljiva luneta iz aluminija služi za boljši nadzor nad časom, ki ga potapljač preživi pod vodno gladino. Z njo je mogoče upravljati s pomočjo dodatnega gumba na številki 2. Na številki 9 najdemo še en nepogrešljiv element potapljaških ur, to je helijev ventil.

ML.Pontos.S.Diver.side.jpg

Uri je pripet pas iz pravega usnja surovega izgleda, ki robustnemu ohišju lepo pristoji. Komur pa tak izgled ni po godu, si lahko pas preprosto zamenja z nekoliko bolj elegantnim NATO paščkom, ki je priložen uri.

ML.Pontos.S.Diver.black_1.jpg

ML.Pontos.S.Diver.white_1.jpg

Srce Maurice Lacroix Pontos S Diver je avtomatski mehanizem Caliber ML115, katerega osnova je mehanizem Sellita SW200 (ETA 2824-2).

Vir: mauricelacroix.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si