minutka.si

Raymond Weil - Maestro Beatles Limited Edition

Raymond Weil je za urarski svet mlada urarska blagovna znamka in se lahko pohvali s kar nekaj kolekcijami, ki jih je posvetila glasbenikom in skladateljem.

                         

Na letošnjem sejmu ur in nakita v švicarskem Baslu je Raymond Weil predstavil omejeno serijo časomerov - Maestro Beatles. Posvečena je 40. obletnici ustanovitve ene najbolj priljubljenih rock 'n’ roll skupin vseh časov - The Beatles. Prva stvar, ki pritegne pozornost so imena albumov, ki so po letih izdaje razmeščena med urnimi indeksi na obodu srebrne številčnice. Poznavalci bodo verjetno opazili, da je album Let it be postavljen na konec, kljub temu, da je bil Abbey Road posnet zadnji. Razlog je v tem, da je Let it be album Beatlov, ki je bil izdan zadnji, izšel pa je pred Abbey Road. Omenimo še en zanimiv detajl, to je logo albuma Help namesto urnega indeksa 4, tik pod datumskim okencem.

39,5 mm veliko ohišje ure je izdelano iz visoko poliranega plemenitega jekla. Visoko je vsega 9 mm in v kombinaciji s prefinjeno oblikovanim kovinskim pasom deluje elegantno ter skladno. Dno ure pokriva dimljeno steklo z napisom The Beatles. Skozenj je možno opazovati kaliber RW 4200, ki je bil razvit na osnovi mehanizma ETA 2824.

Raymond Weil Maestro Beatles Limited Edition bo prav gotovo pritegnil pozornost ljubiteljev te skupine, kot tudi zbiralcev, saj je na voljo v omejeni seriji 3000 primerkov po zelo sprejemljivi ceni, in sicer za okoli 1.500 eur. Kupec bo dobil uro zapakirano v lično izdelani škatli z velikim napisom The Beatles.

Vir: raymond-weil.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si