minutka.si

Ure in zapestnice

Maijlo.10.jpg

Na obzorju je nov trend nošenja zapestnih ur skupaj z zapestnicami. In kolikor je različnih ur ter okusov, toliko je tudi različnih zapestnic in kombinacij z urami, ki jih lahko ustvarimo.

                         

Kupiti je možno zapestnice najrazličnejših barv, oblik in materialov. Predvsem slednji določajo tudi ceno. Tokrat vam predstavljamo zapestnice priznanega švedskega proizvajalca Maijlo. Osnova njihovih izdelkov je srebro (925), ki je lahko prevlečeno z najrazličnejšimi kovinami (zlato, rodij ipd) v kombinaciji z dragimi in poldragimi kamni ali s prestižnim usnjem. Omenimo zelo cenjeno skatovo usnje (stingray), ki je na voljo v najrazličnejših barvnih varijantah. Dovolj izbire torej, da bo vsakdo k svoji uri našel ustrezno kombinacijo, ki bo lepo popestrila izgled zapestja.

Maijlo.51.jpg

Maijlo na svoji spletni strani zatrjuje, da je čas od naročila do prejema pošiljke za izdelke na zalogi kar se da kratek. To se je v praksi pokazalo kot resnično, o čemer pričajo izkušnje uporabnikov minutkinega foruma. Poleg tega je pošiljanje popolnoma brezplačno. Zapestnice so na voljo v različnih dimenzijah, ki jih izberemo v postopku nakupa v njihovi spletni trgovini. V primeru, da nam dimenzija ni po godu, pa se je možno doovoriti tudi za drugačno. 

Maijlo_white.jpg

Kakšne pa so cene? Poleg bogate izbire moških in damskih zapestnic Maijlo ponuja tudi čudovite uhane in ovratnice, cene zapestnic pa se začnejo pri 70 €. Za več informacij predlagamo, da si ogledate ponudbo na njihovi spletni strani.

Maijlo_package.jpg

Vir: maijlo.com | facebook.com/maijlo

Komentarji   

0 #2 criptus 20:22 02-09-2014
Kaj pa vem... v svetu je to res ultra trend. Tudi ura ni (bila) možata, saj so ročne ure sprva nosile ženske. In ko so jih začeli nosit moški tudi ni bilo možato ;) Nekaj zanimivih slikc: http://www.minutka.si/forum/10-debate-o-drugih-stvareh/7975-na-roki-poleg-ure-e.html
Citat
0 #1 rocko 19:56 18-08-2014
Meni se sicer ne zdi to najbolj "možato" ampak ql zgleda :)
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si