minutka.si

To poletje Moja moja

Nakit, nepogrešljivo okrasje ženskega in v zadnjem času tudi moškega telesa, je tudi v poletnih dneh modni spremljevalec vsake garderobe. Pri nošenju pa je treba biti natančen, kreativen, s polno mero dobrega okusa. Kombinacij je veliko, a h kakovostni zapestni uri se zagotovo poda le posebno izbran nakit.

Ko iščemo kakovost, se največkrat "obrnemo" na tujino. A tudi domači izdelki nam ponujajo unikatnost, kakovost in umetniško vrednost. Pri iskanju slovenskega nakita sem naletela na znamko Moja moja. Dvoma o umetniški vrednosti ni bilo že po prvem stiku s tem nakitom. Kaj pa kakovost? Za spoznanje le te je potreben čas. In tako sem po nekaj mesecih uporabe dobila odgovor tudi na to vprašanje. Na "testu" je bila zapestnica Moja moja, narejena iz kombinacije zrcalnega skaja in grafično potiskanega jekla.

Prvi stik z zapestnico je bil presenetljiv, saj je sicer na videz robustna, široka (pr. 5 cm) zapestnica dajala vtis teže. A je vse prej kot težka. Je namreč zelo lahka in prijetna za nošenje. Nakit Moja moja je izredno ličen, s skrbno izbranimi barvnimi kombinacijami in z motivi, pri katerih ne gre zgolj za poslikave, temveč za zgodbe. Prav vsak izdelek ima neko sporočilnost. Kaj pa cena? Ob vsem tem najprej pomislimo na visoko ceno, a tudi tu nas čaka presenečenje. Nakit Moja moja je dostopen vsem. Cena široke zapestnice, ki brez dvoma ponuja svojevrstno umetniško vrednost, po vrhu vsega pa še kakovost, je 25 evrov. 

Presenečena? Niti ne. Navdušena? Zagotovo. Tudi zato, ker je bilo razočaranje nad zelo dragim, brez dvoma umetniško neprecenljivim, a kakovostno podpovprečnim nakitom Frey Wille, veliko. Medtem ko je nakit Frey Wille po nekaj mesecih uporabe test kakovosti opravil nezadostno, ga je nakit Moja moja prav dobro. Torej, ko iščemo kakovost, jo zagotovo dobimo doma. In v kombinaciji s kakovostno zapestno uro lahko brez kančka slabe vesti nosimo tudi nakit Moja Moja. 

Vir: moja-moja.si

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si