minutka.si

Hublot - FIFA World CupTM

hublot.fifa.world.cuptm.1.jpgV spomin na zmago španske ekipe na svetovnem nogometnem prvenstvu leta 2010 v JAR je Hublot, uradni časomerilec prvenstva, pripravil ekskluzivni izdelek FIFA World CupTM Winner’s watch.

Časomer, ki nosi nacionalne barve zmagovalnega moštva, je v znak zmage oblikovan iz 5N rožnatega zlata. Ohišje meri v premeru 44 mm, v sebi pa skriva poznan hublotov avtomatski mehanizem.

Keramična luneta je, kot smo pri Hublotu vajeni, na ohišje pričvrščena s šestimi vijaki. Številčnica izstopa z logom svetovnega prvenstva na številki 3 ter s kazalci in oznakami v španskih nacionalnih barvah.

Posebnost, ki je lastna vsem hublotovim nogometnim izdajam kronografov, je tudi pomožna številčnica s časovno skalo 45 minut. Poseben je tudi pas ure, saj je izdelan iz kombinacije kavčuka in aligatorjevega usnja.

Dno ure, ki je pokrito s safirnim steklom, je okrašeno s špansko zastavo in z zlato zvezdo - simbolom šampionov svetovnega prvenstva, poleg simbolov pa je opremljeno tudi z napisom: 2010 FIFA World Cup South AfricaTM Champion.

Zapestja ali police lastnikov te lepotice bo krasilo le 100 primerkov.

Vir: watches.infoniac.com

Komentarji   

0 #1 u-boat 13:32 13-09-2010
Idej jim res ne zmanjka pri Hublotu... :zzz
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si