minutka.si

TAG Heuer in Alain Prost

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Tag.Heuer.Prost.jpg'Dream teamu' švicarskega proizvajalca prestižnih časomerov TAG Heuer se je poleg šampionov F1, Lewisa Hamiltona in Jensona Buttona, pridružil štirikratni svetoni prvak F1 in legenda moto športa Alain Prost.

Karizmatični Francoz bo drugo leto skupaj s TAG Heurjem praznoval 150. obletnico 'moto tekmovanj', potem ko je decembra v francoskem Val Thorensu osvojil ledeno prvenstvo Trophee Andros.

Alain Prost je s TAG Heuerjem sodeloval že na začetku svoje dirkaške kariere v osemdesetih letih, ko je vozil za ekipo McLaren. Je eden najuspešnejših voznikov F1, saj je v letih od 1980 do 1993 na 199 dirkah dosegel 51 zmag, 33 prvih mest, 106-krat pa je stal na stopničkah za zmagovalce.

Profesor, kot so ga radi imenovali zaradi njegovega elegantnega in sproščenega sloga vožnje, je bil leta 1999 za svoje dosežke skupaj s Pelejem, Muhammedom Alijem, Carlom Lewisom in Steffi Graf proglašen za športnika stoletja.


Pri TAG Heuer pravijo, da Alain Prost naravnost pooseblja njihove časomere, ki s svojo unikatnostjo, uspešno kombinacijo prestiža in zmogljivosti že vrsto let uspešno predstavljajo moto šport.

TAG Heuer ob prihajajočem praznovanju z ekipami Vodafone McLaren Mercedes v F1, Audi Sport 24 ur Le Mans, Indy 500, McLaren GT in Tesla Electric Roadster napoveduje še tesnejše sodelovanje.

Vir: tagheuer.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si