minutka.si

TAG Heuer - Connected Modular 41

TAG Heuer vztraja pri konceptu pametne prestižne ure, še več, kolekcijo je pred kratkim še razširil.

Pametni uri TAG Heuer Connected 46, ki ji je lani sledila serija Connected Modular 45, se letos pridružje nova, nekoliko manjša - Connected Modular 41. Kot pove ime, so ohišja ur nekoliko manjša (41 mm), s čimer si TAG Heuer očitno želi priti tudi na ženska zapestja. 7 osnovnih modelov je dobilo nove barve in 9 novih pasov. Osnovne funkcije, kot sta denimo GPS in NFC, ki ju premore večji model ostajajo nespremenjene, ob tem da so celo izboljšane nekatere strojne zmogljivosti. Primerjava le-teh je v spodnji tabeli.

 

 

TAG Heuer - Connected Modular 45 vs 41

TAG Heuer še naprej ohranja sodelovanje s slovitima svetovnima računalniškima gigantoma iz Silicijeve doline, Intelom (procesor) in Googlom (Android), pri čemer prestižu omenjenih dveh dodaja še svojo oznako 'Made in Swiss'. Ure so modularne kar pomeni, da je le z nekaj kliki možno pasove, različna ramena, zaponke in urne module na hitro sestaviti ali spremeniti in prilagoditi svojim trenutnim potrebam, okusu ali osebnemu slogu. In zanimivo, komur je ljubša mehanska ura, lahko 'pametni' elektronski modul preprosto zamenja z mehanskim 3-kazalčnim Calibre 5 ali Heuer-02T (Tourbillon).

Kup kombinacij ponuja tudi številčnica. Od različnih prikazov klasičnih urnih številčnic do funkcionalnosti, ki so povezane s pametnimi telefoni. Operacijski sistem Android WearTM namreč omogoča popolno povezljivost s telefoni, ki tečejo na različicah Android 4.3 in iOS 9 ali novejših. Cene se, odvisno od modela, gibajo med 1100 in 2650 evri.

Vir: tagheuer.com

 

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si