minutka.si

50 odtenkov sive in Omega

Omega.50.shades.1.jpg

V razvpitem filmu 50 odtenkov sive 'mehki BSD sex' prizori niso bili edini fetiš, ki smo ga bili deležni. Poleg ostalih pregrešno dragih predmetov, je 27-letni super uspešni poslovnež Christian Grey na svoji roki razkazoval nekaj različnih modelov zapestnih ur znamke Omega.

                         

V romantično erotičnem filmu, ki je bil posnet po istoimenski knjižni uspešnici in v katerem resnično ne manjka prestiža, bi morda celo pričakovali kakšno precej dražjo urarsko znamko. Ker pa je bila Omega omenjena že v drugi knjigi 50 odtenkov teme na strani 460 (slika spodaj), je bila izbira pravzaprav pričakovana.

Omega.50.shades.book.jpg

Christian Grey, ki ga je upodobil Jamie Dornan, je večji del prizorov odigral z Omego Seamaster Aqua Terra 150 m Co-Axial Chronograph na roki. Ura meri 44 mm v premeru in ima zlato obrobljene indekse ter kazalce. Poganja jo Omegin avtomatski kaliber 3313. K značilni beli 'teak' številčnici se izjemno lepo poda temno rjav usnjen pas.

Omega.50.shades.S.jpg

Naslednji model, ki smo ga opazili na Christianovi roki, je Omega Speedmaster Moonwatch Co-Axial Chronograph. Nekajkrat dražji model Omege je izdelan iz rožnatega zlata in se ponaša z najnovejšim Omeginim avtomatskim kalibrom 9301. Ura meri v premeru dobrih 44 mm in ima črno številčnico ter črno luneto s tahimetrsko skalo. Temu modelu zelo lepo pristoji črn usnjen pas.

Omega.50.shades.moonwatch.jpg

V filmu pa to nista edini Omegi. Na začetku filma smo v garderobni omari poleg manšetnih gumbov opazili jekleno-zlato Omego Seamaster Aqua Terra (slika spodaj). Tudi na videz nedolžna in preprosta Anastasia Steele, ki jo je odlično upodobila hčerka znanih holywoodskih igralcev Dona Johnsona in Melanie Griffith, prikupna Dakota Johnson, se je v nekaterih prizorih pojavila z nekoliko starejšo Omego

Omega.50.shades.wardrobe.jpg

Vir: brandsandfilms.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si