minutka.si

Breitling - David Beckham Transocean Unitime

David_Beckham_Breitling_Unitime.jpgBreitling je izbral Davida Beckhama za promotorja svojega časomera Transocean Chronograph Unitime. Z novo kampanjo je tako vzpostavljena trdna vez za dolgoročno sodelovanje med inovativno švicarsko urarsko znamko in eno izmed najbolj prepoznavnih oseb iz sveta šovbiznisa.

Slavni športnik David Beckham je pred fotografe stopil na pristajalni stezi vesoljske baze Mojave v Kaliforniji. Dejal je, da od nekdaj občuduje Breitling, ki ne le, da izdeluje vrhunske ure, ampak ga je prepričal tudi z brezčasnim dizajnom.

David_Beckham_Mojave_Breitling.jpg

Breitling, ki pravi, da je zanj omejitev samo nebo, je navdih za Transocean Chronograph Unitime našel v izjemno uspešnem modelu Unitime iz 50. in 60. let minulega stoletja, ki je bil izredno priljubljen med zbiratelji. Uro je predstavil na sejmu ur in nakita letos spomladi v Baslu.

Breitling_Unitime.1.jpg

Pozornost takoj vzbudi globus sredi številčnice na polarno beli ali črni podlagi. Ura je na voljo iz plemenitega jekla ali rdečega zlata, s pasovi iz plemenitega jekla ali črnega ter rjavega usnja. Kar morda vseeno nekoliko zmoti je velikost ohišja, saj ta kljub trendu zmanjševanja meri izjemnih 46 mm.

Breitling_Unitime.2.jpg

Funkcije Breitling Transocean Chronograph Unitime poganja avtomatski mehanizem Caliber 05 s C.O.S.C. certifikatom, razvit na osnovi hišnega mehanizma Caliber 01. Posebnost novinca je dvojni disk, ki neprekinjeno prikazuje čas za vseh 24 časovnih pasov. Vrtljiva diska nosita 24-urne oznake in imena svetovnih mest (ta so na izbiro v več različnih jezikih). S pomočjo zunanjega diska lahko pri odčitavanju upoštevamo tudi poletni čas (Daylight Saving Time - DST). Cena različice iz plemenitega jekla je 8.500 €, zlate pa 22.500 €.

Breitling_Unitime.3.jpg

Vir: breitling.com

David Backham in Breitling :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si