minutka.si

Dva predsedniška kandidata - ena urarska znamka

Obama_Romney.TAG.Heuer.jpgAmeriška predsedniška kandidata Barack Obama in njegov tekmec Mitt Romney imata kljub različnim pogledom na probleme v svetu in domovini nekaj skupnega.

Skozi njuno predsedniško kampanjo pred jesenskimi predsedniškimi volitvami so fotografi, ki zelo pazljivo spremljajo vsak njun korak, opazili, da oba nosita zapestni uri znamke TAG Heuer.

Aktualni predsednik Barack Obama je poleg ure Jorg Gray z logom ameriške tajne službe, ki smo jo lahko najpogosteje opazili na njegovem zapestju, nosil enega od zadnjih modelov TAG Heuer Aquaracer 39 mm, ref. WAP1111.BA0831. Ura ima safirno steklo, meri 39 mm v premeru in tesni do 300 m. Ure, minute, sredinske sekunde in datum poganja kvarčni mehanizem.

Obama.Aquaracer.jpg

Obamin tekmec, republikanec Mitt Romney, je poleg zapestne ure Seiko Windward Kinetic nosil TAG Heuer Link Chronograph, ref. CJF2150.BB0595, ki ga ne proizvajajo več. Ohišje ure in pasu vsebuje detajle iz rumenega zlata, meri v premeru 42 mm in tesni do 200 m. Ure, minute, male sekunde, datum in kronograf poganja avtomatski mehanizem Caliber 16. Ura ima safirno steklo, za boljše tesnjenje pa je opremljena s privito krono.

Romney.Link.jpg

Njunega izjemno zahtevnega dela jima najbrž ne zavida prav vsak, verjamem pa, da je pri urah drugače. Sam bi izbral Link Mitta Romneya. Pa vi?

Vir: europastar.com

Barack Obama ure :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si