minutka.si

Hublot - King Power UEFA Euro 2012

hubllot.UEFA.2012.jpgUgleden švicarski urar Hublot je predstavil dva uradna časomera evropskega nogometnega prvenstva - UEFA Euro 2012™.

Rdeče obarvan King Power UEFA Euro 2012™ predstavlja Poljsko, medtem ko moder simbolizira Ukrajino. Oblikovalce pa sta pri izbiri barv navdihnili državni zastavi. Ti dve državi namreč skupaj organizirata izvedbo 14. nogometnega evropskega prvenstva, ki poteka od 8. junija do 1. julija 2012.

Uri imata enaki osnovi, mehanizma in keramični luneti. Razlikujeta se v barvnih detajlih na skeletirani številčnici, kazalcih, obarvanem steklu, gumbu kronografa, pasu ure in materialih. Ohišje 48 mm različice, ki nosi poljske barve je izdelano iz satiniranega titana, modra ukrajinska različica pa iz rdečega zlata.

Hublot.Uefa.Polish.jpg

Hublot.Uefa.Ukraine.jpg

Avtomatski mehanizem HUB4245 prikazuje ure, minute, sredinske sekunde, datum in kronograf, s katerim je možno meriti polčase nogometnih tekem. Uri se razlikujeta še po tem, da so poljsko različico izdelali v omejeni seriji 500 primerkov, ukrajinsko pa v 250.

Hublot.UEFA.CEO.jpg

Press konference v Kijevu so se udeležili predsednik Hublota Jean-Claude Biver, direktor dogodkov UEFE 2012 Martin Kallen, direktor prireditev v Ukrajini Markiyan Lubkivskyi in legenda ukrajinskega športa Sergey Bubka.

Hublot.Uefa.2.jpg

Hublot.Uefa.1.jpg

Vir: hublot.com 

Komentarji   

0 #1 ronaldo 17:57 14-06-2012
Sodnik je pri tekmi ITA - HRV imel na roki en primerek...
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si