minutka.si

Vse Novice

Zenith - Captain Power Reserve

zenith.captain.pwr.res.g.jpgZenith bo na Baselword 2011 razkril novega aduta, prelep klasičen časomer Captain Power Reserve.

Švicarski urar se po iskanju samega sebe in na veselje mnogih ljubiteljev ter zbiralcev ponovno vrača k svojim koreninam. Od sredine leta 2009, ko je podjetje prevzel Jean-Frédéric Dufour, je dokazal, da njihova zvezda še naprej ostaja v zenitu.

Novinec Captain Power Reserve obuja vodilno serijo avtomatskih ur Captain iz leta 1952. Odet v 40 mm zlato ali jekleno ohišje, na katero je obvezno pripet usnjen pas iz aligatorjeve kože, izžareva neustavljivo eleganco.

Zenith.Elite_685_.jpgSrce ure je izvrsten avtomatski kaliber Elite 685 (na sliki), ki je poganjal tudi stilsko podobno kolekcijo Elite Class Power Reserve. Visok komaj 4,67 mm je ta hišni ponos sestavljen iz 179 delov in bije s frekvenco 28.800 a/h (4 Hz). Polno navit premore do 50 ur zaloge navitja.

Čudovita z guilloché vzorcem okrašena številčnica prikazuje ure, minute, datum na številki 6, sekunde na številki 9, rezervo navitja na številki 2, na voljo pa je v črni ali srebrni barvi.

Vir: zenith-watches.com 

Komentarji   

0 #1 bond 20:02 31-03-2011
Izredno lepa klasika :-* :-*
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si