minutka.si

AP Royal Oak Offshore

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

AP.royal.oak.offshore.jpgAudemars Piguet je prvi Royal Oak predstavil že leta 1972, kronograf pa je bil visoko cenjen in poznan kot prva 'high-end' športna ura.

Dvajset let kasneje je AP svoj model prenovil in ga poimenoval Royal Oak Offshore. Od tedaj ta kolekcija uživa izjemen uspeh in priljubljenost med ljubitelji prestižnih ur.

Royal Oak Offshore spet doživlja preporod, tokrat z novimi številčnicami in ekskluzivnim avtomatskim kalibrom 3126/3840 s končno ročno obdelavo.

Značilna oktagonalna luneta privita s prav tako osmerokotnimi vijaki ter krona in gumbi kronografa ostajajo enaki, materiala iz katerega je izdelano 42 mm ohišje pa sta tokrat uveljavljeno plemenito jeklo in prestižni titan. Ohišje je obdano s protimagnetno zaščito in tesni do 100 m.

Številčnica različice iz plemenitega jekla je srebrna, pasova pa sta dva, in sicer iz plemenitega jekla ali črnega krokodiljega usnja. Pri prestižnejšem bratu iz titana je številčnica antracitno siva, pas pa je izdelan iz enakega materiala kot ohišje.

Kazalci kronografa in malih sekund so kontrastne rdeče barve in lepo poudarjajo športni duh časomera.

Cena Audemars Piguet Royal Oak Offshore je 16.000 € za model iz plemenitega jekla in 17.500€ za različico iz titana.

Vir: audemarspiguet.com

Predstavitev Audemars Piguet (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si