minutka.si

Audemars Piguet - Leo Messi Royal Oak

leo_messi.AP.jpg

Navijači argentinskega nogometnega virtuoza bodo navdušeni nad novico, da je Audemars Piguet svojemu ambasadorju Lionelu Messiju posvetil različico kronografa kultne športne serije - Royal Oak.

                         

Lionela Messija poznamo kot enega najbolj uspešnih nogometašev na svetu. Njegova zgodba pa ni bila vedno tako bleščeča, saj se je dolgo časa boril z nevarno boleznijo, ki jo je z izjemnim pogumom in s trudom, pa tudi s pomočjo nogometnega kluba Barcelona na koncu vendarle premagal.

AP.Leo.Messi.22.jpg

Argentinski nogometaš je odkril ure Audemars Piguet leta 2005. Za njegov 1. ligaški naslov mu je klub namreč podaril uro AP Royal Oak in rodila se je ljubezen na prvi pogled. To pa je bilo šele prvo poglavje zgodbe, saj je Leo postal zbiratelj ur Royal Oak, kasneje ambasador znamke, sedaj pa ima uro, ki nosi njegovo ime.

AP.Leo.Messi.44.jpg

Omejena serija Audemars Piguet Royal Oak Leo Messi Chronograph je na voljo v treh različicah. V 500 primerkih iz plemenitega jekla, 400 iz rožnatega zlata in v 100 primerkih izdelanih iz platine. Razlik med izvedenkami je malo. Glavne so v barvnih niansah, materialih, iz katerih so ure izdelane, in seveda v cenah. 25.000€ je potrebno odšteti za različico iz plemenitega jekla, 42.000€ za zlato in 68.000€ za platinasto izvedenko. Vseh 1000 kupcev bo svoje ure dobilo v privlačnih usnjenih škatlah, okrašenih s podpisom slavnega nogometaša. Uro poganja izvrsten hišni avtomatski mehanizem AP calibre 2385, ki prikazuje ure, minute, male sekunde, datum in kronograf.

AP.Leo.Messi.33.jpg

Vir: audemarspiguet.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si