minutka.si

Audemars Piguet - Leo Messi Royal Oak Chronograph

AP.Leo.Messi.11.jpgAudemars Piguet je v počastitev uspešnega partnerstva z enim od najboljših nogometašev današnjega časa in ambasadorjem znamke Lionelom Messijem predstavil posebno omejeno serijo Royal Oak Leo Messi Chronograph.

AP Royal Oak Leo Messi je na voljo v treh različicah, in sicer: v 500 primerkih iz plemenitega jekla, 400 iz rožnatega zlata in 100 primerkih izdelanih iz platine.

Vse ostale podrobnosti izvedenk so enake, vključno z lunetami narejenimi iz tantala, materiala, ki se v zadnjem času zaradi svojih izjemnih lastnosti vse pogosteje uporablja v visokem urarstvu.

 AP je v tej seriji za razliko od ustaljene prakse ponudil številčnici brez značilnega vzorca. Za dovršen videz poskrbita antracitno sivo ali temno modro obarvani številčnici, ki sta v popolnem barvnem sozvočju z usnjenimi pasovi.

AP.Leo.Messi.44.jpg

Mehanizem AP calibre 2385, opremljen z zlatim rotorjem, je enak kot pri drugih kronografih, prikazuje pa ure, minute, male sekunde, datum in kronograf.

AP.Leo.Messi.22.jpg

Vseh 1000 kupcev bo svoje ure dobilo v privlačnih usnjenih škatlah okrašenih s podpisom slavnega nogometaša. In cene? 25.000€ za različico iz plemenitega jekla, 42.000€ za zlato in 68.000€ za platinasto izvedenko.

AP.Leo.Messi.33.jpg

Vir: audemarspiguet.com

Audemars Piguet Leo Messi Royal Oak Chronograph :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si