minutka.si

Hublot in Bode Miller

Hublot.Bode.Miller_.jpgHublot je za svojega ambasadorja in legendo alpskega smučanja Američana Bodeja Millerja izdal posebno serijo Big Banga in ga poimenoval preprosto 'Bode Bang'.

Bode Miller je ambasador urarske znamke Hublot od februarja 2009.

32-letni Američan je poznan po svojih izrednih uspehih v športu, med drugim je eden izmed petih zemljanov, ki je na enih zimskih olimpijskih igrah osvojil 4 zlate medalje v 4 različnih disciplinah.

Med ostalimi smučarji izstopa po svoji drzni in brezkompromisni vožnji ter z izjavami, ki vedno znova pritegnejo pozornost javnosti.

Bode Bang je oblečen v 44.5 mm črno keramično ohišje z značilno keramično luneto na ohišje privito s šestimi H vijaki. V črnino so odeti tudi krona, gumbi kronografa, kazalci in pas iz kavčuka. Kontrastno bela je le številčnica, na številki 9 opremljena s podpisom Američana. hublot.bode.bang_1.jpg

Kronograf poganja poznan in preizkušen Hublotov avtomatski kaliber HUB4100 z 42-urno rezervo navitja. Hublot Bode Bang je na voljo v označeni omejeni seriji 250 primerkov, njegova cena pa je 10.000€.

Vir: hublot.com

Hublot in Bode Bang :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si