minutka.si

Srečanje evropskih Seiko distributerjev

Seiko.Barcelona.1.jpg

Januarja letos je v Barceloni potekalo tradicionalno srečanje distributerjev urarske znamke Seiko iz Evrope, ki ga vsako leto organizira matično podjetje z Japonske.

                         

Rdeča nit srečanja so bili pogovori o tem, da se bo Seiko v prihodnje precej bolj posvetil mehanskim uram. Ob tem so predstavili tudi nov nabor stenskih ur in budilk. Seiko je napovedal novost, to bo prenovljen model ure Astron, ki bo, tako kot se za tak biser spodobi, predstavljen na prihajajočem urarskem veledogodku Baselworld 2014.

Seiko.Barcelona.2.jpg

Urarski znamki z več kot 100-letno tradicijo zaupa vse več ljubiteljev kakovostnih ur. Dokaz za to je podatek, da je prodaja samo v Evropi od leta 2009 pa do danes zrasla za več kot 100%. Dejstvo, da je tenisač Novak Đokovič podpisal triletno sponzorsko pogodbo s Seikom in v dar prejel posebno izdajo Seiko Astrona, poznamo vsi. Manj pa je znano, da srbski teniški as sponzorskega denarja ne bo porabil zase, pač pa ga bo namenil fundaciji, ki jo je ustanovil leta 2007 in skrbi za pomoči potrebne otroke po vsem svetu.

Seiko.Barcelona.3.jpg

Novost iz Barcelone je tudi informacija, da bo Seiko lansiral novo kolekcijo ur, namenjeno različnim športnim področjem (land, sea, sky). Poimenovali so jo PROSPEX. Ure so privlačnega videza, odlikujejo pa se po plemenitih materialih, safirnemu steklu, večji vodoodpornosti, zanimivih barvnih kombinacijah in po vrhunskih kvarčnih mehanizmih, ki jih Seiko vgrajuje v ure višjega razreda. Za konec še podatek, na katerega smo lahko ponosni tudi Slovenci. Seiko vsako leto podeli prestižno priznanje za najboljšega ditributerja (število prodanih ur na število prebivalcev). Letos si je ta laskavi naslov prislužilo podjetje Sten d.o.o. iz Slovenije. Čestitamo!

seiko_priznanje.jpg 

SEIKO ambasador - srbski tenisač Novak Đjokovic :
  

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si