minutka.si

Tissot - Ballade, zanjo in zanj

Prikupen parček Tissot Ballade prihaja kot nalašč za medsebojno obdaritev ob prazniku zaljubljencev.

                         

 

Tissot, urarska znamka, ki ponuja zelo veliko za vložen denar, vztrajno pobira priznanja na urarskih tekmovanjih. Na Baselworld 2017 bo predstavil čudovit parček - zanjo in zanj. Bodimo vljudni in najprej poglejmo, kaj pripravljajo za dame. 32 mm ohišje z nežnimi linijami je izdelano iz kakovostnega 316L plemenitega jekla, po želji z dodatki prevlečenimi z rumenim ali rožnatim zlatom. Očem prijetna številčnica se ponaša s svetlo in bleščečo mother-of-pearl osnovo, dodaten prestiž pa uri dodaja luneta, obdelana z motivom Clous de Paris. Skladno z današnjim aktivnim življenjskim slogom je Tissot Ballade pripet kovinski pas športno elegantnega videza.

Moški model je skoraj centimeter večji in nekoliko bolj umirjen. Številčnica je črna in deluje resneje od damskega modela, enako velja za usnjen črn pas z vdelanim vzorcem krokodilje kože. Ravno pravšen športen pridih uri da zanimiva luneta s Clous de Paris motivom.

Srečne zgodbe pa tu še ni konec. Ta ni povezana z otroki, pač pa s srcem in kot se za popoln par spodobi obema bije v enakem ritmu. Govorimo o avtomatskem Powermatic 80 mehanizmu, z novo na magnetizem neobčutljivo spiralo zaskočnega mehanizma. Duet Tissot - Ballade prikazuje ure, minute, sekunde in datum ter polno navita po koncu napornega delovnega tedna odložena na nočni omarici zdrži dobre 3 dni (običajni avtomatski mehanizmi manj kot 2). Cena še ni znana, ure Tissot pa veljajo za cenovno zelo sprejemljive glede na prestiž, ki ga z nakupom dobi kupec.

Vir: swisstime.ch

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si