minutka.si

Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon a Quantieme Perpetuel

perpetuel_jaeger_lecoultre.jpgDružina Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition (predstavljena letos) uspešno združuje inovativnost z dolgo urarsko tradicijo.

Zadnji član družine je časomer  Master Grande Tradition Tourbillon a Quantieme Perpetuel. Časomer vsebuje dve sofisticirani komplikaciji in sicer tourbillon in večni koledar. Zasnova mehanizma je dvoplastna, zgornja s prikazom ur in minut, hkrati s prikazovalniki večnega koledarja ter spodnja stran, kjer kraljuje očem viden tourbillon v kletki iz titana.

Srce ure je mehanski avtomatski mehanizem Jaeger-LeCoultre Calibre 987, izdelan, okrašen in sestavljen povsem ročno. Mehanizem niha z 28.000 nihaji na uro in zagotavlja 48 urno rezervo navitja. Posebna mikromehanska zasnova mehanizma izboljšuje efektivnost časomera za 15 %.  

Izvrstni detajli, Master Grande Tradition Tourbillon a Quantieme Perpetuel, ki so tradicionalni za časomere Jaeger-LeCoultre, bodo brez dvoma navdušili vse strastne ljubitelje ur. Vsak detajl iz jekla je natančno brušen povsem ročno.

Premer ure, ki  je 42 mm, je izdelan iz 18K rdečega zlata ali platine. Na voljo je tudi serija 300 kosov izdelana iz rumenega zlata. Na novo zasnovana krona predstavlja izredno natančno izdelavo brazd. Številčnico, ki razkriva tehnološki biser, pokriva safirno kristalno steklo z deklarirano vodoodpornostjo 50 m. Uro krasi fino aligatorjevo usnje z vodilno zaponko v 18K belem, rumenem ali rdečem zlatu.

Vir : watches.infoniac.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si