minutka.si

Pametna ura Samsung Galaxy Gear

Samsung.Salaxy.Gear.2.jpg

Južnokorejsko podjetje Samsung je prehitelo ameriški Apple in pred njim predstavilo pametno uro, ki sliši na ime Galaxy Gear. Ura je od začetka oktobra naprodaj v 140 državah po svetu, pojavile pa so se že prve težave.

                         

Pohod pametnih ur na trg, ki je sicer precej zasičen s tablicami, prenosniki in pametnimi telefoni, smo pred časom že napovedali. Nekateri proizvajalci, kot sta Sony in I'Watch, so svoje pametne zapestne ure že predstavili in le vprašanje časa je bilo, kdaj bosta to storila tudi Samsung in Apple. Samsungu v preveliki želji prehiteti svojega večnega rivala očitno ne gre vse po načrtu, saj je po nekaterih podatkih že več kot 30 % vseh kupcev ure vrnilo v trgovine, kjer so jih kupili. Razlog naj bi bila skromna združljivost, ki je trenutno možna le z dvema napravama, to sta mobilnik Galaxy Note 3 in tablica Galaxy Tab 10,1.

Samsung.Salaxy.Gear.jpg

Omenjena napravica je sicer biser tehnike, saj med drugim premore 1,63-palčen na dotik občutljiv zaslon s tehnologijo Super AMOLED, 800 Mhz procesor, kamero z ločljivostjo 1,9 megapiksla, štiri GB prostora za hrambo podatkov, dva mikrofona in zvočnik. Omogoča cel kup zanimivih funkcij, njihova uporaba pa je možna le, kadar je ura povezana z drugo pametno napravo. Samsung Galaxy Gear je na voljo v šestih barvah, zanj pa je treba odšteti 300 €.

Samsung.Salaxy.Gear.1.jpg

Vir: racunalniske-novice.com

Samsung Galaxy Gear :


 

Komentarji   

0 #3 dasfasf 12:30 01-05-2014
Citati Tina89:
Jaz imam tole uro in je super, vse dela ok, brez problemov. Priporočam :)

super
Citat
+1 #2 Tina89 20:58 01-01-2014
Jaz imam tole uro in je super, vse dela ok, brez problemov. Priporočam :)
Citat
0 #1 istuff 09:57 01-01-2014
Samsung sux :-*
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si