minutka.si

Blaž Kavčič – ambasador elegance v športu

Longines.Blaz.Kavcic.1_.jpgLongines je tradicionalna švicarska urarska hiša, katere zgodovina sega skoraj 180 let v preteklost. Že nekaj let je močno povezana s tenisom, njihova povezanost z legendarnima Andrejem Agassijem in Stefanie Graf pa ima tudi močno humanitarno noto. Zato ni naključje, da s svojim sloganom »Elegance is an attitude« (eleganca je drža) želijo poudariti, da so v dojemanju elegance pomembne človečnost ter moralne in duhovne vrednote, na katere današnja tekmovalna družba pogosto pozablja.

Slowatch, kot uradni zastopnik znamke Longines v Sloveniji, je za širjenje in spodbujanje Longinesovih vrednot sklenil partnerstvo z našim najboljšim teniškim igralcem Blažem Kavčičem. Blaž s tem prevzema lepo in hkrati odgovorno nalogo ambasadorja elegance kot drže, tako v športu kot tudi širše v družbi. Prepričani smo, da jo bo Blaž kot vrl, borben in pošten športnik odlično izpolnjeval.

Na tiskovni konferenci pred Blaževim odhodom na sloviti Roland Garros je direktor podjetja Slowatch našemu najboljšemu teniškemu asu podaril uro Longines Hydroconquest in mu zaželel veliko uspeha na turnirju. 

Vir: www.slowatch.si

Blaž Kavčič - Longines :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si