minutka.si

Rezultati nagradne igre

FB_minutka_logo.jpg

Nagradna igra, ki sta jo pripravila urarski portal minutka.si in spletna trgovina nakupcek.si Urarstva Robnik iz Kranja, je končana. Vsem sodelujočim se lepo zahvaljujemo za sodelovanje. Med tistimi, ki ste všečkali FB profila obeh prirediteljev ali novico, smo izžrebali 6 nagrajencev. Prva nagrada je NATO pašček za uro po lastni izbiri, petim nagrajencem pa bo Urarstvo Robnik brezplačno zamenjal baterijo na kvarčni uri.

                         

Prvo nagrado, NATO pašček za uro po lastni izbiri, dobi Mirjana Habjan. Drugo do šesto nagradobrezplačno menjavo baterij na kvarčni uri, pa prejmejo: Tea Tontić, Luka Podgoršek, Martin Pivec, Dominik Porenta in Tina Uršič. Nagrajence prosimo, da se oglasijo v Urarstvu Robnik, Vodopivčeva ulica 19, Kranj (pod Mohorjevim klancem), kjer bodo prejeli nagrade. Vsem prejemnikom nagrad iskreno čestitamo. 

logo_robnik.jpg

Nagrade prispeva spletna trgovina Urarstva Robnik, ki je uradni in pooblaščeni zastopnik za ure Erwin Sattler in uradni pooblaščeni serviser za ročne ure Omega. Njihov prodajni program obsega urarske znamke: Certina, Erwin Sattler, Candino, Festina, Ice Watch, Lorenz, Seiko in Victorinox Swis Army. Urarstvo Robnik je edini urarski servis v Sloveniji, ki nosi ugleden švicarski certifikat WOSTEP in prvi urarski servis v Sloveniji s 3-letnim jamstvom na svoje storitve.

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si