minutka.si

Sodeluj in osvoji nagrado!

nagradna.1.jpg

Urarski portal minutka.si in Urarstvo Robnik iz Kranja sta pripravila nagradno igro, v kateri lahko osvojiš lepo in praktično nagrado. V igri sodeluješ tako, da preko svojega Facebooka všečkaš FB profila obeh prirediteljev: minutka.si in spletne trgovine Urarstva Robnik. Če si že prijatelj, všečkaj le novici na obeh profilih. Nagradna igra bo potekala do 30. oktobra 2013, ko bomo izžrebali 6 nagrajencev.

                          Nakupcek_177.jpg
 
Prva nagrada je NATO pašček za uro po lastni izbiri, 5 nagrajencem pa bomo brezplačno zamenjali baterijo na kvarčni uri. Seznam nagrajencev bo objavljen dan po zaključku igre, to je 31.10.2013 na FB profilih spletne trgovine Urarstva Robnik in portala minutka.si. Nagrade niso vnovčljive, nagrajenci pa jih boste lahko izkoristili v dveh letih od objave. 
                          logo_robnik.jpg
 
Všečkaj torej FB profila spletne trgovine Urarstva Robnik in urarskega portala minutka.si in z malo sreče osvoji lepo nagrado. Nagrade prispeva spletna trgovina Urarstva Robnik, ki je uradni in pooblaščeni zastopnik za ure Erwin Sattler in uradni pooblaščeni serviser za ročne ure Omega. Njihov prodajni program obsega urarske znamke: Certina, Erwin Sattler, Candino, Festina, Ice Watch, Lorenz, Seiko in Victorinox Swis Army. Urarstvo Robnik je edini urarski servis v Sloveniji, ki nosi ugleden švicarski certifikat WOSTEP in prvi urarski servis v Sloveniji s 3-letnim jamstvom na svoje storitve.

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si