minutka.si

Vse Novice

Rado - Thinline Automatic Skeleton

Rado.true.thinline.automatic.skeleton.jpgRado za prihajajoči Baselworld 2012 pripravlja ker nekaj novosti. Kot eno izmed najbolj zanimivih bi rad izpostavil keramično snežno kraljico - True Thinline Automatic Skeleton.

Ta bleščeča lepotica je najtanjša ura iz keramike, ki jo je kdorkoli uspel proizvesti do sedaj in v višino meri le 7,8 mm. Premer ohišja je po drugi strani za damsko uro precej velik, saj meri v premeru celih 40 mm. Izdelano je iz visoko kakovostne keramike odporne proti praskam, ki jo pri tem švicarskem virtuozu že zelo dobro poznamo.

Rado.true.thinline.automatic.skeleton.side.jpgDa je ura res izjemna potrjuje tudi mehanizem, saj je Rado, za razliko od kvarčnih, tokrat v uro vgradil preverjen avtomatski mehanski mehanizem ETA 2892-S2. Posebej navduši transparentna številčnica skozi katero  lahko občudujemo mehaniko. Uri je pripet pas iz belega kavčuka, ki je skupaj s keramiko koži izjemno prijazen material. Pričakuje se, da bo cena Rado True Thinline Automatic Skeleton okoli 1500 €. 

Vir: rado.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si