minutka.si

Swarovski ure - novosti

Swarovski.elis_bangle.elis_mini.octea.jpgO tem, da se je priznani proizvajalec čudovitih bleščečih kristalov Swarovski uspešno preizkusil tudi v urarskem svetu, smo že pisali. Tokrat predstavljamo prenovljene modele ženskih ur: Elis Bangle, Elis Mini in Octea Sport.

Elis Bangle, preizkušena in pri nežnejšem spolu zelo priljubljena kombinacija nakita in ure, je zaradi svoje ekskluzivnosti na voljo le v 1000 primerkih. Očarljiv obroč ure je sestavljen iz kar 744 posameznih škrlatnih kristalov. V enaki barvi je tudi številčnica, okrašena je s tremi transparentnimi kristalčki na urnih indeksih 3, 6 in 9. Na številki 12 je logo znamke, bel labod, pod njim pa napis Swarovski.

Manjši model Elis Mini vsebuje večino elementov svoje razkošnejše sestre. Razlika je le v širini pasu in kroni na številki 3, ki jo krasi cabochon z logom znamke.

Octea Sport se od izvedenke Octea Sport Ceramic, ki smo jo že predstavili, razlikuje po barvah in materialih, iz katerih je izdelana. Elegantno 39 mm ohišje ure in krona sta prevlečena z rožnatim zlatom, enosmerno vrtljiva luneta in pas iz kavčuka pa sta črna. S pomočjo kakovostnega švicarskega kvarčnega mehanizma Octea Sport poleg ur in minut prikazuje tudi sekunde ter datum.

Vir: swarovski.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si