igor napisal(a):Lahko pa vprašanje tudi mace zasukamo...kako pa vi gledate na (večinoma) mlajše moške, ki imajo na zapestju ure znamk DG, SO, Guess, Boss, Armani...velikosti iPhona? Njim je postavljanje se s tako uro nekega kvazi zvenečega (urarskega) imena pač znamenje prestiža. Pa je res? Sam vedno pravim, vsakemu svoje! Se pa poraja resno vprašanje kredibilnosti in pozerstva takega človeka.
Sicer pa sem po vaših odgovorih sodeč videl, da smo kar nekako vsi na isti valovni dolžini...
Najbrž imaš v mislih modne ure. Mladina jih jemlje kot modne dodatke in temu primerno tudi menja. Na uro najbrž gledajo precej drugače kot mi pa tudi finančno so bistveno bolj omejeni. Jaz s tem nimam nobenega problema.
Kot je nekdo rekel na tem forumu: Ura pove veliko o posamezniku. Če se kdo identificira s tem - go ahead. Jaz osebno bi recimo takoj nosil uro z vgrajenim mobitelom. Seveda le občasno in bolj za hec in zato ker me fascinira to, kako je možno vso to elektroniko stlačiti na tako majhen prostor....