minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: Polar

Polar pred 13 let 3 tednov #7515

• Sidney70
  • Sidney70 avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21
Zanima me Polar RCX3 GPS ... Cena se giblje nekje okoli 250-300€ ... V tujini pa se dobi za manj ... Ima mogoce kdo izkusnje s tem modelom ??? Jo kdo lahko dobi za kako ugodno ceno ???

sl.polar.fi/sl/izdelki/izboljsaj_svojo_t...tek_vek_sportov/rcx3

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7519

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Polar je sicer dobra športna ura a bi se jaz osebno še enkrat odločil za Garmin. Z vgrajenim GPS nima konkurence med tekmeci.

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7521

• el_diablo
  • el_diablo avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
ali pa suunto ambit.

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7523

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Tokrat ne govorim iz lastnih izkušenj, saj jih na področju športnih ur nimam (razen tistih, ki jih nosim sam, a je to čisto premalo za verodostojen odgovor), zato moj post niti nima kakšne posebne teže.

Povem lahko le to, da ljudje s katerimi se službeno in privatno pogovarjam bolj zagovarjajo Polar kor Garmin, saj naj bi pri Garminu pogosteje prihajalo do težav. Je pa res da ima Garmin močan argument, to je GPS. Suunto Ambit naj bi bil zelo v redu (ok, malce je pač dražji), vendar je na tržišču morda premalo časa, da bi lahko kdorkoli kredibilno potrdil ali ovrgel njegovo kvaliteto.

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7534

• Sidney70
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
Igor nikarte taka skromnost .... B)

Suunto in Garmin sta seveda dobra izbira, a vse sem dobro pretehtal in se odlocil za Polar.

Zakaj?
Suunto je predrag
Garmin je bil na prvem mestu ... Ima GPS, kar je bil tudi pogoj ... Ura naj bi pa predvsem sluzila za kolesarjenje ... Za to, kar sem si zamislil bi moral biti vsaj FR 410 ali boljsi ....
Vse sem kar precejkrat pregledal, prebral ... youtube ima precej predstavitev ... Tako, da sem se ze skoraj odlocil za kako FR405 ali FR410. .... Firbec je huda stvar, zato sem poskilil se k Polarju .... In bil prijetno presenecen .... Model RC3 ina tudi vgrajen GPS, a take ure pokurijo precej elektrike so glomazne in tezke .... Rabis ga pa zares malokrat... Tako sem zakljucil, da je vseeno, ce je senzor posebej, sama ura pa ostane precej elegantna ... Pa se nekaj je pri Polarju: ogromen povdarek imajo na osebnih trenerjih ... ure celo imenujejo racunalnik ...

Garmina imam pa itaq trenutno na roki ... :woohoo:

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7536

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
V resnici pa je pri športni uri prav zares uporabno/koristno le tole:
- štoparica
- pulzmeter
- razdalja
- hitrost
- fajn je da lahko rezultate DL aš za kasnejšo analizo

Vse ostalo je balast, ki samo misliš da ga rabiš. S tega vidika je torej navaden Garmin z vgrajenim GPS om čez glavo zadost. Imam star model Garmin 205, ki ima nekaj več f'ij kot sem zgoraj napisal in mi popolnoma zadošča že ene 4-5 let. Tečem ali kolesarimm pa vsaj 3x na teden. No moja izkušnja pač...

Last Edit: od criptus.

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7571

• Sidney70
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
to že imam ... FR50 ima skoraj vse, razen GPS-a ... sem pa za finto testiral aplikacijo Moje poti na androidu ... zelo lepo ti sledi kje se potepas ... se pravi, da mam vse, kar rabim ???

me je pa prepricalo nekaj funkcij kot so:

Test telesne pripravljenosti.

Če želite izboljšati telesno pripravljenost in biti na tekočem, kako dobro vam pri tem gre, uporabite test telesne pripravljenosti, ki vam pove točno to, kar morate vedeti, v samo petih minutah. Z rednim primerjanjem vaših rezultatov testa lahko vidite vaš napredek in kako se je izboljšala vaša telesna pripravljenost.

BodyAge

Polarjev BodyAge je revolucija v osebni vadbi. Vsi, ki uporabljajo sistem BodyAge, dobijo natančno oceno starosti telesa, ki temelji na ravni trenutne telesne pripravljenosti ter programu osebne vadbe, ki pomaga znižati starost telesa. Če želite izvedeti več o ocenah BodyAge, kliknite tukaj ali pokličite svojo lokalno pisarno Polar.

in se nekaj podobni ... saj bi rad trening prvenstveno cim bolje izkoristil .... predvsem pa bi se rad znebil vsaj 15 kg ... :S

vir: sl.polar.fi/sl

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7573

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
To se vse fajn sliši .... in prodaja.

15 kil boš pa mogu zgubit z delom, delom, voljo, voljo. drugače jih ne boš nikoli. Beleive me ;)

Za zečetek rabiš le pulz meter, da ne presežež aerobne vadbe. Pulz za tvoja leta ne sme čez 140/150, če se greš 'fatburning'. Za kondicijo in 'figuro' bo čas če boš vztrajen čez dve leti + :ok:

Skratka, če ti rata 3x na teden za kakšno urco s kakršnim koli treningom vzdrževat pulz do nekje 140 s tem da pustiš na miru pivo in zmanjšaš vnos OH, si zmagal.

Garantiram. Sej veš...

Last Edit: od criptus.

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7575

• Sidney70
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
Vem ja ... :silly: edino, da bi bustil PIVO ??? :( :silly: :blink: :S :side: :unsure: tezka bo :metal:

Odg:Polar pred 13 let 3 tednov #7584

• Sidney70
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
criptus napisal(a):

V resnici pa je pri športni uri prav zares uporabno/koristno le tole:
- štoparica
- pulzmeter
- razdalja
- hitrost
- fajn je da lahko rezultate DL aš za kasnejšo analizo

tole kar si napisal ima FR 210 ali boljsa ... kosta pa 229€ ... kar sem nalimal gor je neprimerno boljsa kombinacija in kosta dobrih 20€ vec ... FR110 je bil prvi izbor, a je izropan do konca ... ne kaze trenutne hitrosti, ampak samo povprecno .... naj bi mi pa sluzil kot stevec .... B)

a kompliciram ??? :blush:

BTW: pomoje bom nabavil kako rabljeno .... :S

Last Edit: od Sidney70.
  • Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si