minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Moje izkušnje, kaj nosim, katera ura mi je všeč.

TOPIC: Luminor Marina - 44mm OE Leather strap

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #717

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 10
Če se ti že ravno bere : Radiomir Composite® Marina Militare 8 Giorni – 47 mm (PAM00339)

Gre za special edition, izdelanih pa je bilo le 1000 kosov. Krasna in neverjetno lahka ura - narejena naravnost za v vitrino. Priporočena cena v začetku leta (govorim za tekoče leto) je bila mislim da 9.900,00 EUR. Danes pa jo ni moč dobiti izpod 15.000,00 EUR in še to na črnem trgu. No in en kos te lepote je uspelo Lobodi 'pripeljati' tudi v SLO. BRAVO !! :ok

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #718

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
gasper napisal(a):

Druga varianta bi bila pa 337 ali 338,če pa še to ne uspe potem pa 005.

Super, očitno je da pogleduješ za urami z manufakturnim mehanizmom. 47mm Luminor in 42mm Radiomir z povsem novima in-house kalibroma, WOW! Kaj pa novi Radiomir Black Seal Logo (PAM00380), ti ni ? Sicer ni manifattura, je pa cenovno 'ugoden'.

Last Edit: od luni.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #719

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 16
Loboda je res strokovnjak za in ljubutelj kar se tiče Panerai-jev(g.Tomi),saj ga je prav njegova strast do te znamke pripeljala do tega,da jih zastopa.Vsaj tako mi je povedal enkrat sam,ko sem bil v trgovini(ko sem videl reklamo,da jih prodaja pri nas sem
takoj drugi dan oddrvel v Lj.).Sploh pa mi je takrat lahko pokazal samo svojo uro,ker so bili Panerai-ji še na poti do njih.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #720

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
luni napisal(a):

gasper napisal(a):

Druga varianta bi bila pa 337 ali 338,če pa še to ne uspe potem pa 005.

Super, očitno je da pogleduješ za urami z manufakturnim mehanizmom. 47mm Luminor in 42mm Radiomir z povsem novima in-house kalibroma, WOW! Kaj pa novi Radiomir Black Seal Logo (PAM00380), ti ni ? Sicer ni manifattura, je pa cenovno 'ugoden'.

V bistvu ni Panerai-ja s katerim se ne bi spogledoval.Žal mi je za 292'pig dial' s katerim sem se spogledoval mislim, da leta 2008,a je žal prišlo nekaj vmes.Sedaj pa jo gledam pri nekem prodajalcu v Munchnu,ki ga prodaja za 9900,če se ne motim.
Tako,da se mu je sedaj podvojila cena tistega brez torpeda na številčnici pa nočem.
Všeč pa bi mi bil tudi kakšen 'Destro' model vendar tudi težko za dobiti.
Ali ti mogoče veš če pride kakšna 372 v Slo.?Drugače bom pa res poklical v Lj. in se tja tudi odpravil,ker že dolgo nisem šel
na urarski obhod.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #722

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster

Loboda je res strokovnjak za in ljubutelj kar se tiče Panerai-jev(g.Tomi),saj ga je prav njegova strast do te znamke pripeljala do tega,da jih zastopa.

Super so ! Jaz sem recimo z njihovim svetovanjem prezadovoljen. Še me bodo videli, ker so res carji. B)

Sedaj pa jo gledam pri nekem prodajalcu v Munchnu,ki ga prodaja za 9900,če se ne motim.

KLIK ! Je pravi ?

Všeč pa bi mi bil tudi kakšen 'Destro' model vendar tudi težko za dobiti.

217 for me please. Poleg 127 on my wish list.

Ali ti mogoče veš če pride kakšna 372 v Slo.?Drugače bom pa res poklical v Lj. in se tja tudi odpravil,ker že dolgo nisem šel
na urarski obhod.

Žal ne vem ... Je pa čar Paneraia v tem, da so njihovi časomeri (pri nas in tudi v svetu) zelo težko dobavljivi, saj je vsaka njihova serija omejena s točno določenim številom izdelanih ur na leto, tako da je včasi potrebno - na tako željen kos - čakati tudi do 1 leto. Na tiste malo bolj iskane, pa še prav posebno. In 372 je trunutno pravi BUM, tako da je vprašanje kdaj jo bodo pri Lobodi dobili in postavili na ogled. Potrebno se bo postaviti v vrsto, Gašper .. ali pa uro kupiti preko internetnih ponudnikov.

Last Edit: od luni.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #723

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
luni napisal(a):

Loboda je res strokovnjak za in ljubutelj kar se tiče Panerai-jev(g.Tomi),saj ga je prav njegova strast do te znamke pripeljala do tega,da jih zastopa.

Super so ! Jaz sem recimo z njihovim svetovanjem prezadovoljen. Še me bodo videli, ker so res carji. B)

Sedaj pa jo gledam pri nekem prodajalcu v Munchnu,ki ga prodaja za 9900,če se ne motim.

KLIK ! Je pravi ?

Je pravi in že kar nekaj časa čaka.

Sem pa izvedel danes na paneristi.com,da pride na police butikov v tem mesecu 390.ti pošljem link.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #726

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Slišal sem, da si PRAVI Paneristi najprej kupijo Luminor, nakar pa obvezno tudi Radiomir.

Se strinjata?

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #727

• gladiator
  • gladiator avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Pozdravljeni !

Tudi sam se že zasledil nekaj zanimivih ur pri tem urarju v Nemčiji. Ga je mogoče že kdo kdaj kontaktiral in povprašal če se da dobiti kaj popusta na to ceno v primeru da prideš v Nemčijo z denarjem.

Lep pozdrav,

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #728

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Ne vem,če bi se strinjal.Sploh nevem v čem bi bila tu poanta,če že gledamo tako je bil najprej Radiomir(1936)in kasneje Luminor(okrog 1949).Tako, kar se tiče mene bi tako ali tako imel oba če bi se dalo.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #729

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
gladiator napisal(a):

Pozdravljeni !

Tudi sam se že zasledil nekaj zanimivih ur pri tem urarju v Nemčiji. Ga je mogoče že kdo kdaj kontaktiral in povprašal če se da dobiti kaj popusta na to ceno v primeru da prideš v Nemčijo z denarjem.

Lep pozdrav,

Prav s tem prodajalcem nisem imel še stika.
Mislim pa,da se pri vseh lahko še zbije kakšen euro- ne da
bi bilo treba v Nemčijo.

minutka.si minutka.si minutka.si