minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Moje izkušnje, kaj nosim, katera ura mi je všeč.

TOPIC: Luminor Marina - 44mm OE Leather strap

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #623

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 16
Vidim,da imava podoben okus.
Imaš še kakšno znamko,ki ti je posebej všeč?

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od gasper.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #624

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
luni napisal(a):

criptus napisal(a):

Ko gre na remont servis bodo zamenjali lunetko, urco spolirali in s5 bo kot nova :)

No vidiš, z nekaj malega finančnega vložka bo ura ponovno, kot nova in prav je tako. No saj, boš pa pri drugem oziroma tretjem kosu nekoliko bolj pozoren na te zadeve in samo "kulturo nošenja". Hecam se, criptus ! Ampak, nekaj resnice je pa vendarle na tem. :cheer:

Si zadovoljen s Heuerco, BTW? Po mnenju mnogih je CALIBRE 16 CHRONOGRAPH eden lepših kronografov kar jih premore "sodobno urarsvo", pa še prav imajo ! ;) Za naslednjo "tiktakarico" - ker vem, da si fan TAG-a in seveda, če smem - bi ti jaz predlagal nekoliko bolj umerjeno, Grand Carrero in sicer: CALIBRE 8RS GRANDE DATE GMT. Kombinacija ohišja iz fino poliiranega jekla, belo številčnico in rjavim kroko paskom ter Heuerjevo pregibno zaponko, je resnično ubijalsko lepa kombinacija. Skratka, BOMBA od ure ... Njami !

Matthew McConaughey jo je razkazoval v svojem najnovejšem filmu z naslovom The Lincoln Lawyer, recimo :

Sem zadovoljen, seveda in če bi še enkrat izbiral športni kronograf v tem finančnem okviru bi izbral enako (test če kdo še ne ve: www.minutka.si/testi-ur/280-test-tag-heu...chymeter-racing.html ). Všeč mi je pa tudi tale carrera: www.minutka.si/novice/novosti/147-tag-he...887-chronograph.html s tem da za manufakturni mehanizem (1887 -> www.minutka.si/novice/lanki/51-tag-heuer...r-1887-movement.html ) niti ni nevem koliko dražja.

Naslednja bo (ko bo) ena klasika, z belo številčnico, črnim pasom, velikim sekunderjem...; Nekaj takega: www.minutka.si/baume-a-mercier.html#M0A08688 še raje pa kak Portugueser B)

Last Edit: od criptus.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #625

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 10
gasper napisal(a):

Imaš še kakšno znamko,ki ti je posebej všeč?

Zdravo !

Hmm ... Da bi imel prav znamko, ki bi mi bila prav posebej všeč oziroma, da mi je vsaj tako blizu kot Panerai, žal ne. So mi pa recimo všeč nekateri modeli, od prav določenih znamk. To pa.

MontBlanov Nicolas Rieussec mi je zanimiv ... Pa tko no. :)

Last Edit: od luni.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #629

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Lepa urca ni kaj-tole se dobi samo v njihovih butikih,če se ne motim.
Ps:poleg Panerai-ja in še par drugih je meni zelo blizu IWC,kar tudi nosim.Lp

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #630

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
gasper napisal(a):

Lepa urca ni kaj-tole se dobi samo v njihovih butikih,če se ne motim.
Ps:poleg Panerai-ja in še par drugih je meni zelo blizu IWC,kar tudi nosim.Lp

Uau IWC B) Ena mojih najljubših znamk, posebej Big Pilot.

Si svojega IWC-ja že predstavil?

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #631

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Lep kos !

Boš kaj predstavil?

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #632

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
criptus napisal(a):

Naslednja bo (ko bo) ena klasika, z belo številčnico, črnim pasom, velikim sekunderjem...; Nekaj takega: www.minutka.si/baume-a-mercier.html#M0A08688 B)

Excellent choice, criptus ! Pri Baumeju so z letošnjo prenovljeno kolekcijo naredili pravi bum med ljubitelji časomerov, saj izdelujejo krasne ure po zelo dostopnih cenah.

Jaz sem pred kratkim pri Lobodi že (z € v 'nogavici') in trdno odločen, da si za okroglih 30 mojega obstoja privoščim Montblanc - Nicolas Rieussec chronograph, poleg slednjega pomerjal še tegale lepotca:

Capeland Flyback Chronograph

Samo kaj, ko se na mojo žalost ne ena in ne druga ura niti malo ne skladata z mojo pojavo. Oziroma, mi že sama filozofija nošenja takšne ure ne odgovarja, saj sta uri narejeni striktno in samo za h gvantu. Ker, pa se sam najbolje počutim v športno elegantni opravi, je to zame - NO GO. Tako, da sem draguljarno po debeli uri pomerjanja, seveda zapustil praznih rok. :angry: Da pa namenim zajeten kupček za nekaj kar mi 'ne gre na roko' in da mi posledično zaradi tega ura stoji v vitrini, mi pa tudi ni.:( Morda sem pa še malo premlad za takšno ekstravaganco, kdo bi vedel . :blush:

Pri Italijanih teh 'težav' nimam.

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #633

• luni
  • luni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
No in ker me je Gašper par postov višje tako "grdo kuril - LOL" katera reč se skriva v drugem boxu, prilagam sliko 359ke:

Well done, gasper ! ;)

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #637

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Sem že enkrat predstavil,ampak sem bil malo neroden in izbrisal vse slike iz Photobucket albuma in so zato izginili tudi moji 'posti'.
Bom pa predstavil še enkrat,ko bom imel boljši fotoaparat.Saj je to najboljše kar zmore-
no to je pa ta druga za vsak dan:(malce starejša od IWCja in kvarčna)

PS za Criptusa:meni je Big Pilot ena izmed sanjskih.......poleg drugihhttp://www.minutka.si/components/com_kunena/template/gainsboro/images/slovenian/emoticons/wink.png
LP

Odg:Luminor Marina - 44mm OE Leather strap pred 14 let 9 mesecev #638

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
luni napisal(a):

criptus napisal(a):

Naslednja bo (ko bo) ena klasika, z belo številčnico, črnim pasom, velikim sekunderjem...; Nekaj takega: www.minutka.si/baume-a-mercier.html#M0A08688 B)

Potem bi si moral ogledati nove Portofino modele od IWCja z novimi lastnimi mehanizmi.

Excellent choice, criptus ! Pri Baumeju so z letošnjo prenovljeno kolekcijo naredili pravi bum med ljubitelji časomerov, saj izdelujejo krasne ure po zelo dostopnih cenah.

Jaz sem pred kratkim pri Lobodi že (z € v 'nogavici') in trdno odločen, da si za okroglih 30 mojega obstoja privoščim Montblanc - Nicolas Rieussec chronograph, poleg slednjega pomerjal še tegale lepotca:

Capeland Flyback Chronograph

Samo kaj, ko se na mojo žalost ne ena in ne druga ura niti malo ne skladata z mojo pojavo. Oziroma, mi že sama filozofija nošenja takšne ure ne odgovarja, saj sta uri narejeni striktno in samo za h gvantu. Ker, pa se sam najbolje počutim v športno elegantni opravi, je to zame - NO GO. Tako, da sem draguljarno po debeli uri pomerjanja, seveda zapustil praznih rok. :angry: Da pa namenim zajeten kupček za nekaj kar mi 'ne gre na roko' in da mi posledično zaradi tega ura stoji v vitrini, mi pa tudi ni.:( Morda sem pa še malo premlad za takšno ekstravaganco, kdo bi vedel . :blush:

Pri Italijanih teh 'težav' nimam.

Saj tudi k športno elegantni pojavi gre klasična ura.Jaz za primer sem lansko leto poskušal Zenith Chronomaster in moram reči,da je zgledal kar dobro,čeprav ne nosim gvanta.Lp

minutka.si minutka.si minutka.si