minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3

TOPIC: Mnenje o “homage” urah?

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26112

• criptus
  • criptus avatar
  • Odsoten
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Kupil si fejk in te je motilo, ko so drugi kupovali fejk.

LOL

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26117

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115

criptus napisal: Kupil si fejk in te je motilo, ko so drugi kupovali fejk.

LOL

nisi me razumel...jaz sem ga kupil za foru sam sebi...drugi so kupovali kot darilo partnerju in mene spraševali za nasvet...a bi ti svoji ženi kupil fejk?...jaz ne...

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26118

• criptus
  • criptus avatar
  • Odsoten
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Js ga niti sebi ne bi lol

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26119

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert

criptus napisal: Js ga niti sebi ne bi lol

vidim da ti je zadeva smešna...meni ni...fotka, ki sem jo objavil, je moja avtorska..tako da mirno spim...če ti prekrasna kitajka ponudi fake za 250 evrov in po petih minutah prideš na 20, kupiš...sigurno ne bi kupil ure v tunelu...in takoj, ko sem prišel domov, sem to objavil na forumu...
za info, Peking je tehnološko 100 let pred nami...
imam par prijateljev, ki nas, družbo, prepričuje da imajo original...pa ne da smo poznavalci, pač iz drugega vira vem da nose feak...

LOLEK i BOLEK

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26121

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
v katero kategorijo bi dali uro na desni strani?

Attachments:

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26122

• mato7
  • mato7 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 38
DIY homage ;)

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26124

• AliG
  • AliG avatar
  • Gost
  • Gost

MorskiPas napisal: v katero kategorijo bi dali uro na desni strani?

Parnis "Deep Sea/Submarine"

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26125

• blade
  • blade avatar Avtor teme
  • Gost
  • Gost

Meni izgleda kot Parnis. Problem pri kupovanju fejkov - pa ceprav samo “za foro” - je da podpiras kriminal. Pravtako skoda da si moral privleci temo ponaredkov v temo o homage urah. Prav zaradi te mentalitete imam pomisleke glede Steinharta.

Glede tvojega komentarja o Pekingu pa takole...jaz ne bi nikoli zamenjal za Slovenijo. Ne vem kdaj si bil, jaz natanko 1 leto nazaj, in sem bil zelo vesel ko sem odsel v Tokyo. Hvala, ne hvala. Slovenije je v prakticno vsakem pogledu svetlobna leta pred Kitajsko, ter tudi Pekingom.

Last Edit: od blade.

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26126

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert

blade napisal:

Meni izgleda kot Parnis. Problem pri kupovanju fejkov - pa ceprav samo “za foro” - je da podpiras kriminal. Pravtako skoda da si moral privleci temo ponaredkov v temo o homage urah. Prav zaradi te mentalitete imam pomisleke glede Steinharta.

Glede tvojega komentarja o Pekingu pa takole...jaz ne bi nikoli zamenjal za Slovenijo. Ne vem kdaj si bil, jaz natanko 1 leto nazaj, in sem bil zelo vesel ko sem odsel v Tokyo. Hvala, ne hvala. Slovenije je v prakticno vsakem pogledu svetlobna leta pred Kitajsko, ter tudi Pekingom.

prav je da se pogovarjamo na tej ravni....in v tej temi, čeprav je včasih OT...Parnis ni, ker bi bil podpisan...toliko o poznavanju ur....kupljena na službeni strani Yebaya več kot 10 let nazaj, nima nobene oznake, ne odspredaj, ne odzadaj....takrat sploh nisem vedel za ta forum....
drgač, v Pekingu bil nekje dve leti nazaj....v Tokyu bil 4 krat tako da ne bi o tem..niti me ne zanima kaj in na kak način si doživel ta mesta...stojim za vsako napisano besedo....a v Tokyo bi šel takoj, ne zaradi ur, ampak zaradi drugih stvari, ki jih očitno nisi doživel...in noben ne govori o zamenjavi države....pač doživljanje....v živo....
kar se tiče tvojega pomisleka o Steinhartu...seveda imaš pomislek, ker nikoli nisi videl SH uro, ko so šele začeli, in ko Ocean 1 še ni bil Ocean One, če ti to kaj pomeni...dobro preberi...in spodnji pokrov ni bil bombiran, ampak flat...in piše made in jura , brez konjičkov in ostalih morskih jajc...kje je Jura, hmmmmmmm, dalo bi se pogovarjat....pa srečno in veselo naprej...

P.S. tebi izgleda kot Parnis...s čem se ukvarjaš?...z resnimi urami ali s Parnisom...mogel sem pogledat na net da vidim kaj je to Parnis....Holy Shit....ne morem bilivit....

Last Edit: od MorskiPas.

Mnenje o “homage” urah? pred 6 let 5 mesecev #26127

• blade
  • blade avatar Avtor teme
  • Gost
  • Gost
Parnis prodaja tudi ure brez logotipa, seveda. Popolnoma mozno je, da je tvoja ura Parnis, ker Parnis ni eno podjetje ampak skupek vecih proizvajalcev poceni ur iz Kitajske.

Jaz nimam nobenih pretvar glede Steinharta - preprican sem da je ura v celoti narejena na Kitajski in nato samo kalibrirana v Juri, toliko da lahko napisejo gor “swiss made” in dosezejo tistih 50% vrednosti v Svici za minimalni pogoj. Temu navkljub, sem z uro izredno zadovoljen.

Glede ostalega pa zaznavam neko pasivno agresijo, kar resnicno ni bil moj namen in nisem mislil nic slabega. Kitajska je pac Kitajska - malo svobode in veliko nadzora. Cenejsa elektronika meni pac tega ne odtehta. Vem da tvoj primarni komentar ni bil na to, samo zdi se mi da je zelo tipicno slovensko da govorimo kako je Slovenija zanic in vse ostale drzave so tooooliko boljse. Ja, Kitajska ima dolocene prednosti pred Slovenijo, ampak sem samo hotel dati protiutez tej pripombi. Vsak seveda lahko ima svoje mnenje in to je cisto OK.

Pa brez zamere. LP

• Stran:
  • 1
  • 2
  • 3
minutka.si minutka.si minutka.si