@Criptus, čisto razumem tvoj pogled, malo bolj provokativno sem napisal tudi zato, da se lahko razvije debata. Gledam pa iz svoje perspektive in mislim, da če je kdo, ki ceni stare ure in njihovo zgodovino pred novimi urami, sem to jaz. Imam kar nekaj ur in prav nobena ni s tega tisočletja, nove ure verjetno ne bom zase kupil nikoli, ne obsojam tistih, ki jo, prav nasprotno, razumem jih, le da sem jaz našel drugi odtok v katerega mečem denar:). In prav s tega vidika gledam na stvar, če bi rad obujal zgodovino, kaj je lepšega, kot da greš in kupiš aktualen model Speedyja, zgleda enako, na zadnji strani bo celo kakšen napis ''First watch worn on the Moon'', poganjal ga bo pa stroj narejen po sodobnih standardih, ne neka replika dinozavra (@haifish, ali še vedno vgrajujejo 1861 mehanizme, niso še prešli popolnoma na coaxial? Ker v tem primeru je 1861 tudi že močno zastarel...). Če si bolj hardcore pa nabereš denar in kupiš originalno 321 in imaš na roki dejanski kos zgodovine. Pa saj projekt verjetno res ni tako slab, bi bil pa za moje pojme sedaj normalen potek tak, pride nov 321, 1861 gre iz produkcije in cena v preprodaji jim zraste občutno, na ta račun se dvignejo tudi cene ur s 861 in seveda originalnim 321. Po tej logiki bodo na trgu iz druge roke imele potem ure z novim 321 najnižjo ceno od vseh modelov, razloge sem navedel. Podobna zgodba kot z Rolexovimi Daytonami, ki jih je že Haifisch omenil, prišel je nov vrhunski inhouse Rolex mehanizem, Zenith Daytone pa so šle iz produkcije, danes je stara Zenith Daytona vredna več od nenošene nove Daytone pa s tehničnega vidika to ni opravičljivo.
Za konec bi samo še dodal, da ne mislim, da bi bil 321 slab v katerem koli pogledu, je izjemno kvalitetno in robustno izdelan mehanizem, workhorse. Prej sem hotel samo reči, da čeprav je dober, ni nikoli bil v nobeni stvari nič posebnega in inovativnega, ja, vgrajevan je bil v prestižne znamke, vendar, če ne bi bilo leta 1969 in misije na Luno, se ga danes povprečni ljubitelji ne bi več spominjali, enako kot se ne Lemania (oz. Omega) 1340 kalibra, ki je bil ravno tako tudi v bolj prestižnih znamkah, poleg tega je tudi tehnično nekaj inovativnega in posebnega pa ga je zgodovina povozila.