MP napisal: Kickstarter je šel v k., to je dejstvo. Masa ljudi omogoča da se fundirajo projekti, ki nimajo nobene resne vsebine na podlagi "zgodbe", ki je v današnjem času še tako in. Prvi kickstarter projekti so bili neko gonilo napredka, razvoj, res dobre ideje. Danes pa prodajajo darth vaderje iz umetnega usnja za 8e na kos. In krepko presežejo founding. Mislim, da bi Kickstarter potreboval nek regulator in izločal izdelke, ki ne sodijo v kategorijo njihovega poslanstva. Ampak provizija se plača od vsakega projekta. Zato jim je vseeno če je 90% projektov totalen crap.
Moje mnenje da ne bo pomote 
se popolnoma strinjam s tabo...sicer ne vem če je dejansko šel v kujac...kot sem že omenil...naši fantje so naredili projekt levitirajočeg gramofona...praktično revolucija v pogonu...kolikor sem seznanjen zadeva ni 100% dodelana...dejstvo je da so zbrali v določenem času potreben denar za tekočo proizvodnjo in dostavo kupcem ki so jih pri projektu podprli...šeenkrat poglejte na njihovi strani za kaj gre...
www.maglevaudio.com
če koga zanimajo podrobnosti, ih lahko vpraša...
tukaj je tudi tema s sosednjega foruma o dogajanju o konkretnem izdelku: pro et contra
www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.ph...ostorder=asc&start=0
www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.ph...storder=asc&start=30
jaz sem sodeloval pri tem projektu: ne direktno, pač sem vplačal zadevo v prepayedu:
getsupply.com/products/the-single-edge-razor
vmes sem mislil da bo vse skupaj propadlo zaradi zamude...na koncu se je dobro izteklo in firma fura naprej uspešno...