minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.

TOPIC: Ure na kickstarterju

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20050

• korenje
  • korenje avatar
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
  • Thank you received: 2
novo se definitivno da. jo je še lažje narediti kot prekopirati drugo uro. in tam v guangzhoju so strokovnjaki za kopiranje ur. to delajo praktično po naročilu. mislim da sta 2 specializirani tovarni na jugu kitajske za te zadeve.

tukaj gre pa itak samo za štancanje ohišij in vstavljanje eta mehanizmov z dekoriranim vztrajnikom. delovnih in tehnoloških postopkov za 10 kitajskih delovnih ur.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20051

• korenje
  • korenje avatar
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20052

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115
OK, zmagal si....aliexpres nisem še nikoli odprl, in ga tudi ne bom...že deset let kupujem od kitajcev over Ebay.com in so najbolj expeditivni in komunikatvni prodajalci...žal se je tajming dostave podaljšal na en mesec...da ne omenjam da imajo v glavnem brezplačno poštnino...
kje so se kitajci najdli na kikstarterju?, še zmeraj dvomim da gre za nateg...
od kod si ti nabral izkušnje za tako nestrpnost, samo ti veš...
HOWGH

p.s. dovoljujem možnost da se motim....
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20053

• korenje
  • korenje avatar
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
naivni ljudje vedno drago plačajo. sploh taki s principi: "aliexpress nisem odprl še nikoli, in ga tudi ne bom".
sicer pa poštnina je všteta že v ceno, samo da ti tega ne veš. tajming se ni nič podaljšal, samo variabilen je, kar spet ne veš.
kitajci se niso našli na kickstarterju. našli so se italijani ki izkoriščajo kitajsko podjetje za proizvodnjo (naj omenim da gre za podjetje ki dela po naročilu za več 100 strank).

v glavnem v vsakem svojem stavku kažeš nevednost in ignoranco.
pa uživaj v svojih principih.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20054

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417

korenje napisal: sicer pa poštnina je všteta že v ceno, samo da ti tega ne veš....

Kupim zapestnico za 1,25€ brez da mi računajo poštnino. To pomeni, da poštnina ni nek strošek...
Last Edit: od criptus.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20056

• Shadow
  • Shadow avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 97
Po moje je poštnina krita, že zaradi same mase oz. količine teh majhnih paketkov iz kitajske.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20057

• AP
  • AP avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Važno da tik-taka
  • Thank you received: 14
no glede poštnine na Kitajskem je tako, da vso poštnino plača država ker jim je iteres da se njihovi izdelki čem več širijo po svetu, in ni nikakor všteta v ceno izdelka
Tissot, Hamilton, Seiko
Last Edit: od AP.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20058

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115
@korenje@, v nobenem stavku te nisem napadel, ker ne vem ne gdo si, ne kaj si in s čem se ukvarjaš...ti še manj veš gdo sem jaz...
samo me je zanimalo od kod taka nestrpnost...a to zdaj pomeni da moramo biti solidarni s kitajskimi delavci in vse iphone zmetat v smeti?
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20060

• korenje
  • korenje avatar
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer

criptus napisal:

korenje napisal: sicer pa poštnina je všteta že v ceno, samo da ti tega ne veš....

Kupim zapestnico za 1,25€ brez da mi računajo poštnino. To pomeni, da poštnina ni nek strošek...

masa in volumen izdelka sta nizka.
Tema je bila zaklenjena.

Ure na kickstarterju pred 9 let 4 mesecev #20061

• korenje
  • korenje avatar
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer

MorskiPas napisal: @korenje@, v nobenem stavku te nisem napadel, ker ne vem ne gdo si, ne kaj si in s čem se ukvarjaš...ti še manj veš gdo sem jaz...
samo me je zanimalo od kod taka nestrpnost...a to zdaj pomeni da moramo biti solidarni s kitajskimi delavci in vse iphone zmetat v smeti?

nisem nestrpen, samo delam korekcije ko pišeš po forumu o stvareh z zavajajočim namenom. dejansko delaš kot "oglaševalski podaljšek", ki je poleg tega še zastonj, za neko podjetje ki se okorišča z zavajajočimi obljubami o izdelku. dobra reklama ni odraz dobrega izdelka. sicer pa ko vidiš nekoga ko pridiga o izdelku, te vrne spomine na stare čase ko so prodajal sesalce raznim grupam ljudem na predavanjih, ko so jih zaprli v sobo, tako da so imeli intimen odnos s slušniki. cilj je pa ožemiti ljudi ki bodo plačali 2000€ na sesalec "takoj" ki ni vreden več kot 150€.
Tema je bila zaklenjena.
minutka.si minutka.si minutka.si