Zraven je menda kartica na kateri je jasno kje in kdaj je bila kupljena. Ne vem koliko gre zaupat kakršnimkoli karticam?
@Art, embalaža naredi zadevo res sumljivo, ker zraven ni blazinice, kakor je bilo to pri skoraj vseh primerih na spletu, ko so dobili ponaredke. Sicer pa tisto držalo za blazinico po mojem ni zlomljeno, ampak je samo zvito pod takim kotom, da ga naredi malce krajšega. Verjetno tudi kataloga in knjigice ni zraven.
Zadnji členek zapestnice, kjer je zatič, je še kar natančno izdelan v primerjavi s temle, kar se je že izkazalo za ponaredek
. V večini primerov sta se sekundni kazalec in minutni, dotikala črtic, ker so bili skoraj vedno predolgi, pri tej uri pa mislim, da se ne ... Kaj več pa jaz ne morem opaziti. Morda bi odprta sponka na zapestnici povedala veliko.
Če še koga zanima, je tukaj še nekaj enakih tem:
forums.watchuseek.com/f62/possible-verif...authetic-494910.html
forums.watchuseek.com/f62/fake-tissot-le...41148353-576924.html
forums.watchuseek.com/f62/how-spot-fake-tissot-234250.html
Nekje na netu sem našel še način, kako elegantno ločiti safirno steklo od mineralnega, ker predvidevam, da fejk ne bo imel safirnega. Skratka safirno steklo ima bistveno nižjo površinsko napetost, zato se kapljica vode "razlije" bistveno manj kot na mineralnem. Malce slab primer, ker kamera nima dobrih makro sposobnosti:
Je jasno ne, katero steklo je katero? Upam, da nisem pravkar odkril tople vode