minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: Kako čistite svoje ure ?

Odg:Kako čistite svoje ure ? pred 13 let 2 mesecev #7419

• criptus
  • criptus avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
igor napisal(a):

B)
Me neskončno veseli, da "dela" tako kot mora. Sam sem zelo nesrečen, ko nam jih zmanjka in čakam na nove.
Enkrat pa si le vzemi 16 minut, pridi do mene, pa bova tvoji hojerci strojno spolirala zadnji del ohišja, kjer so se ti pojavile manjše praske, nakar jo bova očistila še z ultrazvokom, da se znebiš vseh nečistoč, ki so se nabrale ob kroni in gumbih kronografa.

Za vse minutkarje pa še dobra novica; v sodelovanju z vodstvom portala "minutka" velja za vse aktivne uporabnike portala brezplačno poliranje in/ali ultrazvočno čiščenje vaših lepotičk. Uro prinesite v trgovino StenTime Exclusive, Lj in preden se boste dodobra razgledali po trgovini, bo vaša ura spet sijala v vsej svoji lepoti.

V teh časih redko kaj dobiš zastonj :ok:

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Kako čistite svoje ure ? pred 13 let 2 mesecev #7424

• svizec
  • svizec avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 2
igor napisal(a):

Za vse minutkarje pa še dobra novica; v sodelovanju z vodstvom portala "minutka" velja za vse aktivne uporabnike portala brezplačno poliranje in/ali ultrazvočno čiščenje vaših lepotičk. Uro prinesite v trgovino StenTime Exclusive, Lj in preden se boste dodobra razgledali po trgovini, bo vaša ura spet sijala v vsej svoji lepoti.

lajkam :ok:

Last Edit: od svizec.

Odg:Kako čistite svoje ure ? pred 13 let 2 mesecev #7520

• criptus
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
Danes sem preizkusil če Igorjeva ponudba velja.

Moram povedat da seveda velja, Igy mi je uro očistil in napoliral da jo je spet veselje pogledat :ok: Po štirih letih je bilo to že potrebno...

Odg:Kako čistite svoje ure ? pred 13 let 2 mesecev #7524

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
criptus napisal(a):

Danes sem preizkusil če Igorjeva ponudba velja.

Moram povedat da seveda velja, Igy mi je uro očistil in napoliral da jo je spet veselje pogledat :ok: Po štirih letih je bilo to že potrebno...

A jaaa? Štiri leta??? Ohranjena je pa precej bolj, kot marsikatera po enem letu! Priden, lepo skrbiš za svojo lepotičko B)

Odg:Kako čistite svoje ure ? pred 13 let 2 mesecev #7527

• criptus
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
No hvala, čeprav je luneta, ki je najbolj izpostavljena dobila par udarcev, ki se neizbisno poznajo. Res pa, da vse izključno v prve pol leta.

Sicer pa ure ne nosim v morje (no izjemoma), ne opravljam fizičnih del z njo, ne športam z njo, redno jo čistim, tu in tam pa kakšen teden dni počiva na winderju... Imam tut tri pasove (kovinski lani poliran), ki jih občasno menjam.

Last Edit: od criptus.
  • Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si