minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Neprodane ure na 84.dražbi Dr.Crott

Neprodane ure na 84.dražbi Dr.Crott pred 14 let 4 mesecev #1342

• maurice
  • maurice avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 22
Na 84.dražbi Dr.Crott, ki je potekala 11. in 12.novembra 2011 v hotelu Sheraton na frankfurtskem letališču, sem si prislužil uro Longines Ephemerides Solaires. Pred novim letom sem jih povprašal, če so jim ostali kakšni neprodani primerki in včeraj so mi poslali seznam prodanih ur (z na dražbi doseženimi cenami). Ob pomoči kataloga , objavljenega na njihovi spletni strani, sem lahko naredil
seznam neprodanih lotov.
Na njem je še zmeraj nekaj zanimivih in cenovno privlačnih ur. Zame najbolj zanimivi loti so 157 (IWC-jeva Novecento z večnim koledarjem in luninimi menami za 7000 EUR), 162 (spet IWC, tokrat "le" kronograf z datumom in luninimi menami, iz omejene serije 150 ur, enaka cena), 329 (visoko skeletonizirani Gerald Genta, večni koledar in lunine mene, 7000 EUR, zelo lepa in posebna ura ura za moje pojme).
Če imate zelo radi svoje boljše polovice in če one delijo vsaj malo vaše strasti za ure, je krasna ura v lotu 330, spet Gerald Genta, večni koledar, lunine mene. Sicer ima kvarčni mehanizem, ampak zato je okrašena z briljanti. Izjemno lepo darilo za 5000 EUR :-)
Na voljo je seveda tudi nekaj Rolexov (predvsem Submariner) in Patek Philippov. Če se kdo zanima za nakup, jih lahko vprašam, če se ure dajo kupiti in kako iz objavljenih določijo prodajne cene (najbrž k spodnji meji prištejejo 22% kot lastno provizijo, enako, kot na dražbi, nekaj pa bo treba primakniti še za poštnino).
Omislite si lahko tudi Chronoswissow Regulator z enominutnim tourbillonom za 13.000 EUR

Na slikah si lahko ogledate nekaj omenjenih ur (Chronoswiss Regulator Tourbillon, IWC Novecento in obe uri Gerald Genta).

Tri za fante

in ena za punce

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od maurice.

Odg:Neprodane ure na 84.dražbi Dr.Crott pred 14 let 4 mesecev #1359

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Odlično delo. Predlagam članek če se strinjaš?

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si