Moram izliti svoje razočaranje: malo sem želel izkoristiti črni petek, zato zapravim na Ashfordu par ur časa, da si nagledam enega meni všečnega Hamiltonovega Jazzmasterja in ga vržem v košarico. In gremo na plačilo. Bolj kot gledam seznam držav (pošiljajo worldwide), manj najdem na seznamu Slovenijo. Sledi mogoče malo rasistični del:
Pošiljajo v Romunijo, Moldavijo in Albanijo. Pošiljajo v Afganistan, Palestino in Južni Sudan, torej države, ki so daleč od urejenega okolja. Pošiljajo celo na otok Jan Mayen - za tiste, ki ne veste - otok v polarnem krogu, kjer ni stalnih prebivalcev, samo arktična postaja. V državo članico toliko opevane EU pa ne....
Poleg Slovenije manjkajo tudi vse ostal exYU države. Očitno za njih nismo več niti banana republika, ker v banana republike pošiljajo, temveč smo tip države, ki jo je Trump označil za shithole.
Očitno smo se jim Balkanci morali z nečim zameriti, saj kolikor se spomnim iz portala satovi, se je v preteklosti iz naših krajev dalo naročati na Ashfordu.
Sem jim sicer poslal email, če je kakšna napaka, pa so odgovorili, da ne in da ne pošiljajo v SLO. Je kdo že kdaj uporabil kakšen zanesljiv (in ne predrag) transhipment iz ZDA, če mi mogoče to ostane kot rešitev?
PS: ali pa se naj pač sprijaznim in iščem dalje....