minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Slovenija in Ashford

Slovenija in Ashford pred 4 let 6 mesecev #27721

• andmer99
  • andmer99 avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Moram izliti svoje razočaranje: malo sem želel izkoristiti črni petek, zato zapravim na Ashfordu par ur časa, da si nagledam enega meni všečnega Hamiltonovega Jazzmasterja in ga vržem v košarico. In gremo na plačilo. Bolj kot gledam seznam držav (pošiljajo worldwide), manj najdem na seznamu Slovenijo. Sledi mogoče malo rasistični del:

Pošiljajo v Romunijo, Moldavijo in Albanijo. Pošiljajo v Afganistan, Palestino in Južni Sudan, torej države, ki so daleč od urejenega okolja. Pošiljajo celo na otok Jan Mayen - za tiste, ki ne veste - otok v polarnem krogu, kjer ni stalnih prebivalcev, samo arktična postaja. V državo članico toliko opevane EU pa ne....

Poleg Slovenije manjkajo tudi vse ostal exYU države. Očitno za njih nismo več niti banana republika, ker v banana republike pošiljajo, temveč smo tip države, ki jo je Trump označil za shithole.

Očitno smo se jim Balkanci morali z nečim zameriti, saj kolikor se spomnim iz portala satovi, se je v preteklosti iz naših krajev dalo naročati na Ashfordu.

Sem jim sicer poslal email, če je kakšna napaka, pa so odgovorili, da ne in da ne pošiljajo v SLO. Je kdo že kdaj uporabil kakšen zanesljiv (in ne predrag) transhipment iz ZDA, če mi mogoče to ostane kot rešitev?

PS: ali pa se naj pač sprijaznim in iščem dalje....

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Slovenija in Ashford pred 4 let 6 mesecev #27722

• grega88
  • grega88 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 9
Malo offtopic, sem imel podobno izkušnjo ko sem sicer hotel kupiti neko jakno in ni bilo Slovenije na seznamu .... ampak bila pa je YUGOSLAVIA (Srbija in Hrvaška tudi)!!! Poslal mail in jim ni bilo jasno da Jugoslavija ne obstaja več :)

Najboljš je da poznaš koga v tujini, državi kamor pošiljajo...

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si