minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Nakup ure do 400 Eur

Nakup ure do 400 Eur pred 12 let 8 mesecev #8214

• clarc
  • clarc avatar Avtor teme
  • Gost
  • Gost
Pozdravljeni.

Sem nov na tem forumu in kupujem uro do nekje 400 Eur. Ker se na ure ne spoznam ravno najbolje, bi bila vsaka pomoč dobrodošla.
Najbolj so mi všeč ure kot sta na sliki: Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36 in Certina DS Podium...
Tag Heuer mi je dosti predrag, Certino bi pa morda kupil če bi jo dobil kje za ugodno ceno. Za koliko se jo da dobiti pri nas?
Gledal sem že za urami Jacques Lemans, Fossil, Nautica ampak me nobena izmed teh katere sem videl ne pritegne tako kot recimo zgornji dve.
Je še kakšna podobna ura tam nekje do 400 Eur?

Hvala in lep pozdrav.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Nakup ure do 400 Eur pred 12 let 8 mesecev #8216

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
No eBay APP ID défined in Kunena configurationDobrodošel na forumu :)

Kot si ugotovil, TAG Heuer je x10 dražji od ostalih ki jih naštevaš. Izmed teh je Certina ziher najboljša izbira.

Za ugoden nakup pa poglej v tole temo, en forumaš je ravno od tam ugodno dobil eno Certino: www.minutka.si/forum/6-kaj-in-kje-kupiti...ina-olfert-code.html

Pa še na ebay.co.uk malo pobrskaj. Recimo tole:

Prek neta se da dobit ceneje kot po trgovinah a moraš biti pazljiv. Izbiraj preverjene spletne trgovine, zgornji dve npr sta že taki.

Last Edit: od criptus.

Nakup ure do 400 Eur pred 12 let 8 mesecev #8218

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Glede na izbor bi jaz predlagal:

www.jacqueslemans.co.za/store/jacques-le...verpool-1-1635d.html
Cena 359,90 eur, minus 20% minutkarski popust, kar znese 287,92 eur

Omejil sem se na uro, ki je "podobna" ogledanim, torej črna z rdečo/oranžno kombinacijo s ceno do 400,00 eur, če pa vzameš v zakup kakšen manjši kompromis/detajl, so pa tu še ure Roamer po podobni ceni in Seiko za malenkost višjo ceno (seveda tudi nekatere druge), seveda pa je treba odšteti še minutkarski popust.

Vseeno bi predlagal, da bi se oglasil v naši trgovini StenTime Exclusice v CityParku v Ljubljani, kjer bi si lahko v živo ogledal še ostalo ponudbo, urce tudi probal, morda pa se le najde kakšna lepotička. Sicer pa se lahko še prej slišimo na 01/5444 144, pa kakšno moško rečeva o želenih urah B)
Zahvale: sasho

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si