minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Nakup Seiko diver

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #837

• Volkec
  • Volkec avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 1
Pozdrav vsem.

Še vedno kupujem Seiko diver-ja. Je pa pri nas ponudba bolj kot ne žalostna. Temu se pravi ponudba: www.thongsia.com.sg/products/other-seiko...eries/marine-sports/

Me zanima, če nam bo g. Igor uredil kakšen popust za člane ob nakupu pri Sten time ?

Lep dan še naprej.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #838

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Kar se tiče ponudbe ur je pač tako, da je zelo težko primerjati majhno Slovenijo z vesoljnim svetom. Sploh pa iz naslova kulture nošenja zapestnih ur, ki je pri nas na ekstremno nizkem nivoju. Namesto da bi "rastli", zadnje čase opažam vse več pozerjev, ki na zapestju nosijo "televizorje", o kakšni resni nošnji ur pa skoraj ne duha, ne sluha (vsekakor obstaja(m)jo svetle izjeme).

Ker živimo od prodaje ur je pač neobhodno upoštevati zakon ponudbe in povpraševanja. Dokler si v mlinu se kolo nekako vrti, če pa si trmast in furaš svoje lahko kaj kmalu zapreš (morda težko razumljivo za tistega, ki se ne ukvarja z nabavo in prodajo ur, a tako pač je - lahko bi zadevo sicer detajlno opisal, pa se vam ne bo dalo brat - meni pa ne pisat ;) ). Natanko to se je zgodilo s podjetjem, kjer sem delal prej. Imeli smo vrhunsko ponudbo ur, a se je po petih letih zgodba žalostno končala.

Pri nas smo lahko več kot zadovoljni, da imamo direktorja, ki vlaga v podjetje in mu je mar. Trenutna zaloga ur v naših trgovinah je cca 10.000 - 11.000 kosov, kar pa tudi ni hec. In kot sem že povedal, za člane foruma minutka bom preko direktorja uredil, da bodo ure v naši prodajalni lahko kupili ugodneje. Za kakšne še bolj resne debate (količinski popusti, brezplačna menjava baterij, določene ugodnosti...) pa bo (morda je že) najverjetneje administrator Gorazd stopil v stik z našim direktorjem, kot sva se tudi že pogovarjala.

Zaenkrat toliko in lep pozdrav vsem skupaj,
Igor

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #839

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21
www.creationwatches.com/products/seiko-1...d3fa90e3d619c76a2823

tukaj je tudi dobra izbira ...

@ Iztok: ura kot nakit ... tega zaenkrat ne poznamo ... kako na roki spoznat original ali kopijo ??? ja "televizorji" ... itd ... a sploh obstaja kdo, ki bi to prepoznal ... ali to zanima samo posameznike ... a je to ... ali... ali ...

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #840

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Sidney70 napisal(a):

www.creationwatches.com/products/seiko-1...d3fa90e3d619c76a2823

tukaj je tudi dobra izbira ...

@ Iztok: ura kot nakit ... tega zaenkrat ne poznamo ... kako na roki spoznat original ali kopijo ??? ja "televizorji" ... itd ... a sploh obstaja kdo, ki bi to prepoznal ... ali to zanima samo posameznike ... a je to ... ali... ali ...

Kakor kdo. Meni ura sigurno pomeni tudi nakit. Prstana recimo ne nosim, čeprav bi ga 'moral' ;)

Da nekdo nosi fejk hitro opaziš. Ni treba vedno ure niti podrobno pregledat, čeprav nekateri ponaredki niso slabi. Če nekdo nosi npr Submarinerja, ki nov stane nekje 7k€, osebni stil pa se nikakor ne ujema z uro, potem ti je takoj jasno. Oceniš človeka in gotovo ne kiksneš v 95%. Nosit fejk je nekako tako kot vozit jugeca z znakom bavarca, stvar osebnosti. Hočeš biti nekaj kar nisi. Namesto da bi delal na sebi in v sebi se maskiraš s ponarejenimi biseri...

Last Edit: od criptus.

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #841

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21
true ... true

minutka.si minutka.si minutka.si