minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: CASIO OCEANUS OC-501D-1AVEF

CASIO OCEANUS OC-501D-1AVEF pred 14 let 10 mesecev #585

• Itko
  • Itko avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Pozdravljeni
Sem nov na tem forumu.Zanima me, kje bi lahko kupil Casio ročno uro OCEANUS OC-501D-1AVEF? Na netu sem že iskal.
Večino zadetkov je bilo na ruskih ali poljskih straneh.Ko sem jim poslal mail, jih večina ni odgovorila, čeprav so imeli to uro v podudbi in je še vedno.Odgovor sem dobil iz dveh poljskih strani, ki pa je nimajo več v podudbi.Našel sem tudi eno internetno trgovino Zlatar Mališa iz Srbije.Pisal sem jim že 5x pa še nisem dobil odgovora.Uro imajo v ponudbi, ni pa cene itd.. Ali slučajno kdo od vas pozna to internetno trgovino?
Prosil bi za kakršnokoli informacijo, kje bi se dalo dobit to Casio uro
Hvala

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:CASIO OCEANUS OC-501D-1AVEF pred 14 let 10 mesecev #586

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Itko napisal(a):

Pozdravljeni
Sem nov na tem forumu.Zanima me, kje bi lahko kupil Casio ročno uro OCEANUS OC-501D-1AVEF? Na netu sem že iskal.
Večino zadetkov je bilo na ruskih ali poljskih straneh.Ko sem jim poslal mail, jih večina ni odgovorila, čeprav so imeli to uro v podudbi in je še vedno.Odgovor sem dobil iz dveh poljskih strani, ki pa je nimajo več v podudbi.Našel sem tudi eno internetno trgovino Zlatar Mališa iz Srbije.Pisal sem jim že 5x pa še nisem dobil odgovora.Uro imajo v ponudbi, ni pa cene itd.. Ali slučajno kdo od vas pozna to internetno trgovino?
Prosil bi za kakršnokoli informacijo, kje bi se dalo dobit to Casio uro
Hvala

Neznanih trgovin na spletu se je pametno ognit ali pa vsaj poiskat kakšno referenco. Izgleda da iščeš nekoliko star model. Si poskusil na www.amazon.com.uk , ebay.com, ebay.de? Pri nas imata ure Casio Sten in Slowatch. Vprašaj še njih

Nekaj podobnega je tu:
www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=se...501D-1AVEF&x=17&y=24

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si