minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Horademoda.com - nakup Certine, pozitivna izkušnja

Horademoda.com - nakup Certine, pozitivna izkušnja pred 13 let 7 mesecev #5096

• Balboni
  • Balboni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Pozdravljeni,

pred nakupom sem malce prebiral ta forum in sedaj ob uspešnem nakupu bi rad vrnil malce feedbacka.

Odločil sem se za CERTINA DS PODIUM BIG SIZE CHRONO C001.617.11.057.00.

Obiskal sem nekaj trgovin v zadnjih parih mesecih, kjer mi je bila všeč vbistvu le ta ura oz. njena titanova različica s sivo številčnico ( www.horademoda.com/certina-podium-size-c...74408700-p-1952.html ). Po zadnjem obisku slowatcha sem se odločil za črno-rdečo kombinacijo, ki je bila povrhu še precej cenejša. V slowatchu so mi ponujali 10% gotovinskega oziroma vsakega 13. v mesecu ponujajo 13% popusta. Odločil sem se za premislek in pregled cen drugje.

Uro sem našel za izredno ugodno ceno pri horademoda.com. Po uri, dveh ugotavljanja, če je stran vredna zaupanja sem se odločil za nakup. Naročil sem jo v ponedeljek, približni dobavni rok 5 dni je držal, saj so naslednji ponedeljek uro odposlali z UPSom. V četrtek popoldne je bila pri meni. V petek in soboto je bila njihova stran nesrečno nedosegljiva saj je ponudniku crknil disk in so bili v nedeljo preseljeni na drugo škatlo. V ponedeljek sem jim pisal e-mail o stanju moje pošiljke (sicer mi je v spletni trgovini kazalo da se naj bi poslalo kurirju ta dan, vendar sem hotel vseeno dobiti nek odgovor glede na to da so bili malce offline in bi se mogoče kaj zavleklo). Odgovor je bil v uri in pol, da so imeli omenjene težave. Torej support je dober kot sem to izvedel že med preverjanjem te strani od drugih kupcev.

Paket je bil odlično pripravljen. Se vidi da vejo kaj delajo. Zalepljeno, zaščiteno tako kot je treba brez kakršnihkoli pomankljivosti. V originalni Certina škatli pa spisana in ožigosana kartica z mednarodno garancijo, originalnim računom, manualom, garancijsko knjižico in seveda kar je najpomembnejše še s folijami zavita lepo spravljena urca.

Spletno trgovino horademoda zelo priporočam, saj imajo ure Certina po zelo ugodni ceni!

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Horademoda.com - nakup Certine, pozitivna izkušnja pred 13 let 7 mesecev #5099

• roleX
  • roleX avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 8
aha, fino. Vse lepo in prav.

Me zanima koliko je bila cena v slowatchu za to isto uro ki si jo ti dobil recimo za 540e pri teh italianih + postnina (recimo 15-20e z UPSom)?

Sory ampak slab je ta sistem(zate seveda ne), da v slowatchu prezivis popoldan, sprobas vse razlicice, prijazen prodajalec ti razlozi vse podrobnosti in se s tabo ukvarja, mogocer tudi malo leze v rit, ti zadovoljen z mnogo informacijami prides domov odpres internet in isces najcenejsega ponudnika tega istega modela in verjetno tudi narocis.

Mislim da za tistih par 10e ki si jih(ce si jih sploh) prisparal, bi raje kupil uro "doma", kjer te vsaj caka servis in so ti na voljo za dodatna vprasanja in pomoc. Ne pa da si po dobavi ure sparadiral nazaj v slowatch in dal uro skrajsat. Upam da so te opilil vsaj se za 10e

Sej je OK, pac ti je ful dobra trgovina in si ful zadovolen z njo ampak sam "sistem" nakupa mi je pa za bruhat. Samo zato, da bos lahko pri uri za 500e prisparal 30e......

No hard feelings, sam poznam tocno te situacije kot sem jo opisal zgoraj.... ure in ure informiranja strank(e), potem pa lepo "zahrbtno" artikel naroci iz neta za celih 6% ceneje. UAUUU

Odg:Horademoda.com - nakup Certine, pozitivna izkušnja pred 13 let 7 mesecev #5100

• Balboni
  • Balboni avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Redna cena v Slowatchu je bila 565€, ne spomnim se točno do evra. Če bi šel 13. kupit bi mi dali 13% popusta kar bi zneslo 490€. Preko te španske (slabo si prebral) spletne trgovine pa me je stalo 425€ vse skupaj (poštnina je brezplačna).

Žal bi bilo razlike malce več kot 30€. Natančneje 65€, če bi šel na dan popusta. Drugače bi me upalili za 140€, kar pa je že precej!

Po dobavi ure sem "sparadiral" kot praviš k lokalnemu zlatarju, ki mi je naredil to zastonj. Sem bil seveda pripravljen dati 5-10€, vendar ni želel.

V slowatchu pa sem preživel slabi 2 uri vse skupaj. Obiskal sem 2 poslovalnici. Če je to zate vredno toliko evrov naj bo.

Se zavedam, da to ni najboljši način kupovanja, vendar se mi pri takih razlikah zdi sprejemljiv. Če iskreno povem me je pri slowatchu precej odbila redna cena, ki je bila za kar 140€ višja napram spletni iz horademoda. Tako kot ti očitno ne preneseš pogledam fizično - kupim spletno jaz precej ne maram trgovin, ki si dovolijo imeti take razlike in predvsem stranke upalijo z rednimi cenami. Večina strank pa seveda ne ve za 13% popust, ki ti v končni fazi prinese normalno ceno. Tako tu notri in s tem da najbrž kar nekaj strank ne reče za popuste vsaj 5%, ipd., prinesete trgovci kar nekaj evrov, ki jih izgubite z načinom 'poglej fizično - kupi spletno'. Namreč na etiketi, ki sem jo dobil na uri piše v španščini da je priporočena maloprodajna cena 510€. Upam da ne boš začel ščititi slowatch da so reveži pa je treba plačat to pa uno...

Odg:Horademoda.com - nakup Certine, pozitivna izkušnja pred 13 let 7 mesecev #5101

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
@roleX..če te jaz prav razumem so internetne strani kjer se prodajajo ure, takšne in drugačne samo zato da jih gledamo in se čudimo zakaj so pri nas cene višje kot pri nekaterih (da ne rečem veliki večini) tujih prodajalcih.

torej vseh par 1000 dnevnih nakupov ki se zgodijo preko neta so v smislu sistema nakupa "za bruhat". mogoče bi se moral vprašat zakaj NEKATERI pri nas prodajajo izdelke po cenah kakršnih pač jih. če boš šel primerjat, verjamem da ti bo postalo slabo. LP.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si