Pozdravljeni,
pred nakupom sem malce prebiral ta forum in sedaj ob uspešnem nakupu bi rad vrnil malce feedbacka.
Odločil sem se za CERTINA DS PODIUM BIG SIZE CHRONO C001.617.11.057.00.
Obiskal sem nekaj trgovin v zadnjih parih mesecih, kjer mi je bila všeč vbistvu le ta ura oz. njena titanova različica s sivo številčnico (
www.horademoda.com/certina-podium-size-c...74408700-p-1952.html
). Po zadnjem obisku slowatcha sem se odločil za črno-rdečo kombinacijo, ki je bila povrhu še precej cenejša. V slowatchu so mi ponujali 10% gotovinskega oziroma vsakega 13. v mesecu ponujajo 13% popusta. Odločil sem se za premislek in pregled cen drugje.
Uro sem našel za izredno ugodno ceno pri horademoda.com. Po uri, dveh ugotavljanja, če je stran vredna zaupanja sem se odločil za nakup. Naročil sem jo v ponedeljek, približni dobavni rok 5 dni je držal, saj so naslednji ponedeljek uro odposlali z UPSom. V četrtek popoldne je bila pri meni. V petek in soboto je bila njihova stran nesrečno nedosegljiva saj je ponudniku crknil disk in so bili v nedeljo preseljeni na drugo škatlo. V ponedeljek sem jim pisal e-mail o stanju moje pošiljke (sicer mi je v spletni trgovini kazalo da se naj bi poslalo kurirju ta dan, vendar sem hotel vseeno dobiti nek odgovor glede na to da so bili malce offline in bi se mogoče kaj zavleklo). Odgovor je bil v uri in pol, da so imeli omenjene težave. Torej support je dober kot sem to izvedel že med preverjanjem te strani od drugih kupcev.
Paket je bil odlično pripravljen. Se vidi da vejo kaj delajo. Zalepljeno, zaščiteno tako kot je treba brez kakršnihkoli pomankljivosti. V originalni Certina škatli pa spisana in ožigosana kartica z mednarodno garancijo, originalnim računom, manualom, garancijsko knjižico in seveda kar je najpomembnejše še s folijami zavita lepo spravljena urca.
Spletno trgovino horademoda zelo priporočam, saj imajo ure Certina po zelo ugodni ceni!