minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Darilo - moška ura

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7041

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
Imam Hamiltona automatic z Etinim mehanizmom in sem izjemno zadovoljen. Kupljen v Slowatch s 13% popustom.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7042

• Art
  • Art avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
Ali si morda že slišala za varianto takoimenovanih »couples` watches« (samo dvomim, če kdo v Sloveniji že to dobavlja) - za pare, ki bi se radi medsebojno obdarili, za n. pr.; poroko ali njeno obletnico, novo leto, i.pd. Moška in ženska ura naj bi bili usklajeni oblikovno in barvno (ohišje, številčnica, kazalci) kakor tudi po tipu paščka (usnje, kovina, tip zaponke) Vse skupaj ponujeno v posebno za to oblikovani lični škatli.
S čim takim bi se lahko tudi mi ostali s pridom postavili pred svojimi dragimi… in malo odkupili za pogoste miselne pobege v svet urarstva. Hkrati pa bi bila pretkana investicija tudi v bodoči mir in potrpežljivo razumevanje naših vzgibov.
;)

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7043

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
hamilton je verjetno najboljša izbira. uvoznik je slowatch.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7044

• smetka
  • smetka avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Predvidevam, da tega popusta v outletu ni?

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7050

• smetka
  • smetka avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Art napisal(a):

Ali si morda že slišala za varianto takoimenovanih »couples` watches« (samo dvomim, če kdo v Sloveniji že to dobavlja) - za pare, ki bi se radi medsebojno obdarili, za n. pr.; poroko ali njeno obletnico, novo leto, i.pd. Moška in ženska ura naj bi bili usklajeni oblikovno in barvno (ohišje, številčnica, kazalci) kakor tudi po tipu paščka (usnje, kovina, tip zaponke) Vse skupaj ponujeno v posebno za to oblikovani lični škatli.
S čim takim bi se lahko tudi mi ostali s pridom postavili pred svojimi dragimi… in malo odkupili za pogoste miselne pobege v svet urarstva. Hkrati pa bi bila pretkana investicija tudi v bodoči mir in potrpežljivo razumevanje naših vzgibov.
;)

Nisem še slišala za to, sem pa takoj za :) Romantično, ampak ne patetično. No, danes grem na "lov". Vam sporočim kako bo potekal.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7052

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416

Last Edit: od criptus.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7068

• smetka
  • smetka avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Sem kupila Certino. Hamiltoni, ki so bili na zalogi, mi niti zdaleč niso bili všeč. Delujejo bolj zrelo, resno, klasično. To Certino bo pa lahko brez dileme imel poleg obleke in kavbojk. Všeč mi je bil samo še en Citizen, ampak sem želela neko bolj švicarsko znamko. Pa še prepoceni je bil :blush: Strah me je bilo tudi, da se na tej svetli različici slabo vidijo številke pa so bili moji strahovi zastonj. Prilagam še nekaj slikc (zaenkrat še) moje urice B)

Na moji roki:
[img size=640x422] lh6.googleusercontent.com/-UBDmy71WzYs/U...Os/s720/DSC02031.JPG [/img]

Zadaj:

Spredaj:

Če bo koga mogoče zanimalo - v outletu ne moreš koristiti dodatnega 13% popusta. Dobila sem 1 leto slovenske garancije in 2 mednarodne. Krajšanje paska je brezplačno, menjava baterije pa stane 10€.

In še eno vprašanje - glede na to, da bo skoraj dva meseca čakala na novega lastnika - ji moram posvečati kakšno posebno pozornost?

Last Edit: od smetka.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7070

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
Hrani jo na hladnem in temnem mestu ;)

joke... ker je kvarc se ni treba z njo prav nič ukvarjat. Le skrij jo dobro ;)

Certina je dober nakup. Za ugoden denar dobiš dobro uro. V outletu pa 13% ne moraš uveljavit najbrž zaradi tega ker so cene tako ali tako že precej znižane.

Ura pa je zelo lepo darilo mimogrede.

Pa še malo za hec. Malce neobičajno izgleda moška ura na roki brez kocin :side:

Last Edit: od criptus.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7077

• smetka
  • smetka avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
@Criptus, ne moreš verjet, ampak nevede sem upoštevala tvoj nasvet shranjevanja. Dala sem jo v hladilnik.

Da se ne bo kdo ustrašil - mini hladilnik še iz študentskih let, ki ga več ne uporabljava. Tako da je dokaj na hladnem, na temnem in še skrita je :P Vedno se trudim biti tako izvirna. Stanovanje je dokaj majhno, skrivališč zmanjkuje. Lani sem darilo skrila v boben od pralnega stroja :laugh:

Sej če dobro pogledaš, boš videl nekaj dlak. Drugače pa vzamem kot kompliment ;) Da nimam moške roke, namreč.

Last Edit: od smetka.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 1 mesec #7078

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
smetka napisal(a):

@Criptus, ne moreš verjet, ampak nevede sem upoštevala tvoj nasvet shranjevanja. Dala sem jo v hladilnik.

Da se ne bo kdo ustrašil - mini hladilnik še iz študentskih let, ki ga več ne uporabljava. Tako da je dokaj na hladnem, na temnem in še skrita je :P Vedno se trudim biti tako izvirna. Stanovanje je dokaj majhno, skrivališč zmanjkuje. Lani sem darilo skrila v boben od pralnega stroja :laugh:

Sej če dobro pogledaš, boš videl nekaj dlak. Drugače pa vzamem kot kompliment ;) Da nimam moške roke, namreč.

:ok: nasmejala si me. Ta s pralnim strojem je sploh dobra ! Poskušam se domislit kam bi skril darilo ženi, pa mi nekak ne rata. Če je kdo gledal Kolumbovo jajce že ve kaj mislim :P

minutka.si minutka.si minutka.si