minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Darilo - moška ura

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4579

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Lara napisal(a):

Ojoj, hvala za opozorilo, sploh nisem opazila, da moram biti pozorna celo na znamke, svašta ...

Ok, torej se vračam k znamkam, ki ste mi jih predlagali (Tissot, Maurice Lacroix, Frédérique Constant)

Xcape, hvala za link, res lepa, mogoče bi celo tole izbrala. Ali je nakup preko te internet strani varen?

ML vs FC? Glede na to, da sem ure obeh znamk več let "vrtel" po rokah, dam glas za FC. Za nižjo ceno enaka kvaliteta. Bog ne daj, da imam kaj proti ML, konec koncev si tudi sam lastim enega ML Pontosa, a predlagani model ML je že ko ga primeš v roko in začutiš pod prsti tako ubogi... :blush: pa še problemi so bili s tem mehanizmom...

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od igor.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4580

• Skiro
  • Skiro avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
kakšni problemi pa so bili z mehanizmom pri ML ?

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4581

• Lara
  • Lara avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
Bom pogledala še v Slowatch outletu ter pri Igorju naslednji teden. Kaj so to za ene ure Philip Watch - zelo malo podatkov ali review-jev je o njih?
Tisti Tissot je lep, vendar se mi v živo zdi nekoliko droben (včeraj sem pogledala na hitro v izložbo Slowatcha v Supernovi, ker se mi je mudilo)
Igor ali imate vi tudi ML ure oz. kje se jih da videt v živo, ker ne bi želela kupiti nekaj "ubogega" kot pravite za omenjenih model ML. Sem videla tudi različico tega modela s črticami namesto rimskih številk in je še lepša - vendar dražja :(

Hvala vsem za pomoč.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4582

• Lara
  • Lara avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
Igor, še nekaj. Kakšne znamke ur pa prodajate v StenTime-u (samo tiste, omenjene na vaši internet strani ali še kaj več?) Sprašujem, ker na vaši int. strani ni teh, o katerih se tu pogovarjamo.
Hvala in lep pozdrav.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4586

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4588

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
Skiro napisal(a):

kakšni problemi pa so bili z mehanizmom pri ML ?

Če sem natančen sta bili pri dveh takih prodanih urah obakrat težave. Kakšne? Ne vem, Uri smo poslali v ML, in ker je bil mehanizem kvarčni, so ga samo zamenjali brez obrazložitve. Govorim pa seveda točno o tem modelu, z ostalimi ni bilo nikakršnih težav.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4590

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
Lara napisal(a):

Bom pogledala še v Slowatch outletu ter pri Igorju naslednji teden. Kaj so to za ene ure Philip Watch - zelo malo podatkov ali review-jev je o njih?
Tisti Tissot je lep, vendar se mi v živo zdi nekoliko droben (včeraj sem pogledala na hitro v izložbo Slowatcha v Supernovi, ker se mi je mudilo)
Igor ali imate vi tudi ML ure oz. kje se jih da videt v živo, ker ne bi želela kupiti nekaj "ubogega" kot pravite za omenjenih model ML. Sem videla tudi različico tega modela s črticami namesto rimskih številk in je še lepša - vendar dražja :(

Hvala vsem za pomoč.

ML ne prodajam več, kar jim jih je še ostalo imajo pri Brodnik d.o.o., mislim pa, da ima sedaj zastopstvo Malalan.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4591

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
Lara napisal(a):

Igor, še nekaj. Kakšne znamke ur pa prodajate v StenTime-u (samo tiste, omenjene na vaši internet strani ali še kaj več?) Sprašujem, ker na vaši int. strani ni teh, o katerih se tu pogovarjamo.
Hvala in lep pozdrav.

Glede na prebrano bi pri nas pogledal predvsem določene modele blagovnih znamk Atlantic, Roamer, Jacques Lemans - kolekcija Geneve in Seiko. Ure so v večini kvarčne, nekaj, ampak res samo nekaj je mehanskih in nekaj kinetikov.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #4596

• Lara
  • Lara avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
Sokol, hvala, a preveč športna (nikakor je ne vidim na srajco in obleko :)

Igor, hvala za odgovor, torej spet ene 4-5 novih znamk na seznamu, pa ravno, ko sem že mislila, da sem zožala izbor. Ok, se bom oglasila, da pogledam.

Odg:Darilo - moška ura pred 13 let 6 mesecev #5136

• Lara
  • Lara avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
Pozdravljeni spet,

še vedno nisem našla ure ... Igor, danes sem bila v vaši trgovini (zadnjih 14 dni nisem mogla ...), vendar vas ni bilo. Ogledala sem si ponudbo, vendar ni bilo nič primernega.
Odločila sem se zvišati budget tam do nekje 1.500€. Imam namen pogledat ure Baume & Mercier in Maurice Lacroix, ker se ne upam nekaj naročiti ne da vidim. Ali je v LJ in okolici kakšna trgovina z omenjenima znamkama?
Hvala in lep dan!

minutka.si minutka.si minutka.si