minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR

Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3726

• theory69
  • theory69 avatar Avtor teme
  • Gost
  • Gost
Najprej en lep pozdravček!

Zanima me vaše mnenje o suunto core all black in Casio PRG-130Y-1DR uri, ker se ne morem odločiti katero naj kupim. Nagibam se na Casio. Upam, da ima kdo izkušnje s tema dvema urama. Bilo bi mi v veliko pomoč.

images.ceneje.si/products/thumbnails/Ima...1106328_1024x768.jpg

watch-tanaka3.sub.jp/casio/PRW-1500YJ-1JF/PRW-1500YJ-1JF.jpg

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od theory69.

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3727

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Na področju teh ur nisem ravno kakšen poseben ekspert, bom pa poprosil mojega sodelavca Armina, ki Suunto in Casio obvlada kot malokdo, da ti napiše en kratek post in te usmeri k najboljši odločitvi. Uro najverjetneje lahko kupiš tudi pri njemu v trgovini, če kje nima na zalogi pa sem prepričan, da se bo potrudil naročiti, v kolikor se bosta kaj dogovorila.

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3730

• armin
  • armin avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Živjo.
Razlika med tema modeloma je zelo majhna. Če takšno uro res potrebuješ, bi ti jaz prvo svetoval, da si izbereš modele s svetlim oz. pozitivnim displejem, ker takrat, ko resnično potrebuejš funkcije teh ur je preglednost zelo pomembna, da hitro odčitaš displaj. (je pa res, da je črn display na pogled lepši B) )

Po mojem mnenju ima pri uporabi Suunto malo prednosti. Enostaven meni, hitreje in bolj natančno prikazuje višino, nima šibke točke na displeju (fotovoltaična celica pri casiu), bolj berljiv displej, izbira profila(ura se tebi prilagajala), sam lahko zamenjaš baterijo.

Plus pri casiu bi štel edino ip nanos (kakšno praska manj bo na uri zaradi tega), display ima sicer fino in "duhovito" grafiko, je pa težko berljiv ker je vse natlačeno na mali prostor (takrat tudi zares pogrešaš svetel displaj).

Seznam funkcij je pri obeh urah zelo dolg, si je pa fino postavit vprašanje, kaj od tega res potrebuješ.(beri: pri eni je samo dolg seznam, pri drugi so pa uporabne funkcije)

Jaz zase vem, da bi dal (in sem dal)l uporabnosti prednost pri izbiri ure, odločitev je pa tvoja.

Lahko se pa oglasiš pri Igorju v trgovini bo vedel kam te poslati pogledat in poskusit ure. :rofl:

Last Edit: od armin.

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3731

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3735

• theory69
  • Gost
  • Gost
Hvala obema za pomoč!

Sicer je pa stvar sledeča: Uro Suunto core all black se že naročil preko nemškega e-baya en teden nazaj, ker se mi je zdela cena najbolj ugodna s primerjavo ponudnikov v Sloveniji, potem pa mi je prijatelj, ki je lastnik ure casio PRG-130-1DR svetoval naj raje vzamem tako uro. Na tej uri me je najbolj pritegnilo to, da deluje na solarne celice, ter tudi njen izgled in trpežnost, zato sem bil v dvomih. Ura Suunto je danes prispela iz Nemčije, ker pa sem bil neučakan, sem seveda ''raskiral'' in jo odprl (seveda tudi po zaslugi Arminovega posta) :) po nekaj minutah sem bil pozitivno presenečen (zelo lahek meni, odlično prilagajanje zapestju, natančen kompas, zaklepanje kompasa...) uglavnem, sem več kot zadovoljen.

Upam da mi bo dobro služila.

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3736

• theory69
  • Gost
  • Gost
Sidney70 napisal(a):

se pomoc pri limanju slik: www.minutka.si/forum/11-obvestila-novost...e-slik-na-forum.html

hvala sidney70

Odg:Suunto core all black ali Casio PRG-130Y-1DR pred 13 let 11 mesecev #3740

• strela
  • strela avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
Moj glas gre tudi za Suunto :ok:

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si