minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Moje izkušnje, kaj nosim, katera ura mi je všeč.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Limited edition

Limited edition pred 12 let 9 mesecev #8291

• Art
  • Art avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
Pred mesecem sem v eni od poslovalnic poznane slovenske d.d. naročil, meni izjemno želeno urco omejene serije, ki jo pri proizvajalcu, ali pooblaščenem trgovcu ni bilo mogoče več naročiti.
Posloven in prijazno ustrežljiv prodajalec je sicer naročilo sprejel, a mi hkrati dal vedeti, da to dela na »svojo pest«, ker teh zapestnih ur sicer ne tržijo in da bo za to akcijo verjetno moral vključiti tudi nekega kolega, ki se s tovrstnim iskanjem po netu bolj rutinsko ukvarja..

Položil sem nekaj are in nato po parih dnevih še celotno kupnino, prodajalec omenjene poslovalnice pa me je vseskozi korektno obveščal o samih etapah akcije.
Ta internetni nakup, da je potekal preko še ene ali dveh drugih spletnih strani..

No slednjič je ura prispela in ko sem se (skupaj s prodajalcem), ki je tudi nosil del rizika, končno oddahnil, da je zadeva zaključena, sem ugotovil, v primerjavi s sicer reklamiranim izdelkom na različnih forumih, da urca ni bila dobavljena v originalni škatli, temveč v neki drugi priložnostni, precej cenejši, ..pač za nek drug model.
Naj povem, da sem se za ta nakup odločil tudi zaradi embalaže, ker je res nekaj posebnega; iz eksotičnega visoko poliranega lesa, s ključkom, ob enem pa je v njej tudi dodaten prostor za nek prav poseben promocijski material izjemnega umetnika, kateremu je ta zapestna ura posvečena.

Za nameček pa si je ta drugi vključeni od objavljene cene, kar sam vzel 225 € (tistih 15%, ki jih sicer pretežno lahko dobiš ob tovrstnih nakupih), ne glede na to, da sem jima dal tudi, že prej obljubljeno nagrado – 150 €, to je 10% od objavljene cene, in seveda nekaj čez 75 € poštnine..

Ker imam v načrtu nakup še enega zelo podobnega časomera, mi lahko kdo svetuje, kako bi prišel do tega, ne da bi si nekdo kar sam, suvereno in sugestivno odščipnil svoj delež ?? (Sicer pa bi mu, poleg obljubljene nagrade, itak odstopil vsaj pol morebitno izborjenega popusta) ?

Dobrodošla tudi siceršnja mnenja, (da ne bi morda po nepotrebnem še nadalje drezal v zadevo, ..ali pa bi pač moral??)
P.S.
Izpustil sem vse relevantne podatke, ..zaradi vključenih, ki bi jih lahko prepoznali in bi jim morda s tem opisom (neupravičeno?!) okrnil dobro ime.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Limited edition pred 12 let 9 mesecev #8292

• Janez
  • Janez avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 5

Art napisal: Ker imam v načrtu nakup še enega zelo podobnega časomera, mi lahko kdo svetuje, kako bi prišel do tega, ne da bi si nekdo kar sam, suvereno in sugestivno odščipnil svoj delež ?? (Sicer pa bi mu, poleg obljubljene nagrade, itak odstopil vsaj pol morebitno izborjenega popusta) ?

Kako? Hmm npr. tako, da udariš po mizi in se ne pustiš nategovati in zavrneš artikel, ki ni tak, kot si ga naročil?

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si