Ker v zadnjem času premalo posegam po njem, prodajam moj Ming 17.09 Blue. Enega od "originalnih" Mingovih modelov, ki so znamko postavili ob bok "velikih". Ura je bila kupljena leta 2021, dostavljena cca. 1 leto kasneje in imela še do sredi lanskega leta garancijo. Je v odličnem stanju (9 ali 9.5/10) in ima samo par mikroskopskih prask, ki so vidne le pod močno svetlobo in pravimi koti. Prodajam jo v polnem setu, z originalnim Jean Rousseau Paris paščkom (kot nov, nošen manj kot 10x) in še par dodatnimi (dražjimi, kvalitetnimi) perlon pasovi. Je verjetno edini model te ure v Sloveniji in eden malih (če ne tudi edini) v bližnji okolici.
Več o uri in njenih tehničnih specifikacijah (ima zanimiv, modificiran GMT mehanizem!) si lahko preberete tu:
Monochrome
Uro je lahko vaša za 2400 EUR (najnižja cena na svetu - sodeč po Chrono24 in še nekaj forumih, ki sem jih preveril - za ta relativno redek model v skoraj popolnem stanju).
Potencialno se lahko dogovorimo tudi za menjave z mojim doplačilom - zanimajo me primarno Tudor Pelagos 39, Omega Speedmaster Professional White Dial in Rolex Explorer 36mm.
Več info v DM.