minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Namenjeno izključno malim oglasom.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: OMEGA

OMEGA pred 12 let 5 mesecev #8742

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
@ Sokol
..,čeprav nisi hotel rušiti cene, si napravil ravno to..

kajti, ko si odgovarjal na post: Tag heuer, Omega, Zenith do 2000€, ki ga je poslal Mike, si napisal tole:

za 2000eur se dobi že tag heuer automatic. zenitha ne, za omego bo pa tudi treba odštet kakšen euro več

@art, danes je drugače. cene novih ur padajo. nič drugega nisem naredil kot odgovoril na tvoje vprašanje. ne morem pomagat, če se tako uro dobi za tako ceno. LP, Teo.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

OMEGA pred 12 let 5 mesecev #8789

• Art
  • Art avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31

Osnovna logika trgovine je taka, da prodajalec postavi ceno, kupec pa jo za izdelek/stoitev plača ali pa ne. Vse vmes je stvar tržnih zakonitosti, zanja/izkušenj/želja ene ali druge strani.

Moj predlog je, da Art pač postavi neko svojo ceno potem pa jo po potrebi prilagaja povpraševanju. Konec koncev so tudi pravila malih oglasov takšna, da prodajalec v startu postavi izhodiščno ceno. In če se pravil držijo ostali, potem se jih dajmo vsi.

Tole sem pogrel zato, da bi tudi od Sokola zvedeli koliko stanejo njegove lepotice. Hudo nas mami z njimi, cene pa ne pove? (..zadnji oglas; Komisijska prodaja rabljenih ur – oba Zenith-a in Longines..)

Last Edit: od criptus.

OMEGA pred 12 let 5 mesecev #8790

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416

Art napisal:

Osnovna logika trgovine je taka, da prodajalec postavi ceno, kupec pa jo za izdelek/stoitev plača ali pa ne. Vse vmes je stvar tržnih zakonitosti, zanja/izkušenj/želja ene ali druge strani.

Moj predlog je, da Art pač postavi neko svojo ceno potem pa jo po potrebi prilagaja povpraševanju. Konec koncev so tudi pravila malih oglasov takšna, da prodajalec v startu postavi izhodiščno ceno. In če se pravil držijo ostali, potem se jih dajmo vsi.

Tole sem pogrel zato, da bi tudi od Sokola zvedeli koliko stanejo njegove lepotice. Hudo nas mami z njimi, cene pa ne pove? (..zadnji oglas; Komisijska prodaja rabljenih ur – oba Zenith-a in Longines..)

Pravilo ( www.minutka.si/forum/13-mali-oglasi-kupi...-oglasi-pravila.html ) velja za kategorijo mali oglasi ( www.minutka.si/forum/13-mali-oglasi-kupimprodam.html ). Seveda pa lahko Sokol objavi cene v temi "Komisijska prodaja" če želi.

moderator

Last Edit: od criptus.

OMEGA pred 12 let 5 mesecev #8792

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
@art...zenitha sta 1200eur, longines 700eur.

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si